היי עזרה בבקשה :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ככה אני אנסה להסביר פחות או יותר
    לפני שנה בערך עברתי הפלה בכדורים למי שמכיר כמעט בשבוע 7
    אחרי שלושה חודשים בערך הפסקנו להשתמש במניעה .
    ואז החלטנו שאנחנו רוצים בשאר הזמן נסנו אני לא יכולה להגיד כמה עקבתי אחרי הביוץ ואם זה היה סדיר אבל היו לפחות 5 פעמים למיטב ידעתי שבהם קימנו בסמוך לביוץ
    השאלה שלי לעזאזל כמה סמוך לביוץ זה צריך להיות ...ואיך זה שנשים אחרות נכנסות להריון מבלי לדעת על ביוץ ....אני משתגעת מזה ...החודש האחרון היה הריון שכנראה שהוא הריון כימי ...זה מבאס אני שואלת אם יש טיפים עצות האם למחוק את הנסיון האחרון שלא היה במעקב וללכת לרופא ולעקוב אחרי זה ברצינות רבה כי עכשיו אנחנו ממש רוצים ומוכנים ....ואני לא בלחץ אבל הצפייה אוכלת אותי ....!! עזרה עצות משהו יעזור מאוד

5 תגובות
עמוד 1
  • היי אני עושה ככה:בשבוע הראשון אנחנו מקיימים יחסי מין אחרי יום
    ובשבוע השני אחרי יומיים ובשלישי אחרי שלושה ימים..וכן ניכנסתי ככה להריון..(למרות שהייתה לי הפלה לצערי)
    כי זרע נישמר בגוף ליומיים בערך אולי יותר..
    וכמובן לא לקום מהמיטה 20 דקות בערך !!
    שיהיה המון בהצלחה :))

liza
  • תודה ליזה מה בנוגע לערכת ביוץ

אורפז
  • הי אורפז,
    ברוכה הבאה
    על מנת לחשב את הביוץ, ניתן להיעזר בערכות ביוץ
    וניתן גם להיעזר בגוף שלנו :-)
    לקראת הביוץ ובביוץ ישנה הפרשה סמיכה יותר ובכמות גדולה יותר, בצבע לבנבן בז'.
    בהנחה שבד"כ את בריאה, ואין הפרשות על רקע אחר (כמו פטריות), אז את תראי לקראת הביוץ את ההפרשה הזו עולה.
    בנוסף, בתקופת הביוץ, הגוף משדר מסר של רצון לקיום יחסי מין.
    צריך רק להיות קשובים :-)
    בהצלחה !!!
    יעל
    יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית ומלווה לידות
    מתמחה בכל הקשור להריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
  • אני מבחינה בהפרשות אני אולי ישמע קצת מגעילה אבל יש לי הפרשות בהתחלה לבנות ויש לי כאבים בצד שמאל או ימין אני מבחינה והכאב בחזה שמתחיל יום למחרת ...השאלה אם הביוץ התקיים לפני אחרי הכאבים וההפרשות האלה<? ...כי הבנתי שזה שונה אצל כל אישה

אורפז
  • הי אורפז,
    קודם כל זה לא מגעיל זה הגוף שלנו - ומצויין שאנחנו יכולות להיעזר בו :-))
    סביר להניח שמה שאת מתארת מגיע יום - יומיים לפני הביוץ ויכול להיות גם ביום של הביוץ עצמו.
    לכן כשאת מרגישה את זה - לעבודה
    בהצלחה
    יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית ומלווה לידות
    מתמחה בכל הקשור להריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה