כתמים חומים תחילת הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי, אני עברתי הפלה שבוע 8 הריון ראשון, וכעט קיבלתי ווסת בידיוק לאחר חודש מהגרידה 17.12.12 והיום אני באיחור של 8 ימים- יצא 2 בדיקות ביתיות חיובי והייתי ביום חמישי אצל הרופא והוא לא ראה שק הריון עדיין ונתן לי לעשות בדיקת דם בעוד 4 ימים ולחזור אליו עם מספר. והיום לפני כשעה התחיל לי כתמים חומים רק כשאני מנגבת קצת התגבר ושוב נחלש, אני דואגת...אחותי אומרת לי לא להיות בלחץ וככה אי אפשר להעביר הריון ולהיכנס למתח מכל דבר, ואם זה ווסת אז פשוט לקבל את זה.. מי שלא חוותה הפלה לא יכולה נראה לי, להבין את ההרגשה הזאת..
8 תגובות
עמוד 1
  • היי חמודה
    אני מבינה את ההרגשה שלך , אני עברתי 6 הפלות ויש לי שניי בנים מדהימים
    ועכשיו אני בתחילת הריון , תאמיני אל תתיאשי תרצי מכל הלב וזה יגיע שולחת חיבוק ענקי
  • תודה על התמיכה והעידוד
  • מחזיקה לך אצבעות שהכל יהיה תקין
  • בוקר טוב !!
    קודם כל שולחת לך חיבוק גדול והרבה אופטימיות
    אני מבינה אותך, ומחזקת אותך ומקווה שהכל יהיה בסדר
    אם את רוצה לשתף עוד - אנחנו כאן בשבילך
    יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית ומלווה לידות
    מתמחה בכל הקשור להריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
  • היום עדיין יש לי כתמים חומים (זה לא הפרשה) אם זה היה ווסת זה לא היה אמור להתחזק... האם באמת יכול להיות שזה התרשרשות של ההריון??
  • בהחלט יכול להיות שזו השרשה. לי גם היו כתמים חומים וזו הייתה השרשה
  • בהחלט !
    הכי חשוב - לשמור על רגיעה
    הפחתת המתח היא ענין ממש משמעותי בכל הסיפור :-)
    תנוחי הרבה, זו בדיוק התקופה להתעצץ תעשי דברים שכיף לך לעשות, תיפגשי עם אנשים שאת אוהבת, ותשתדלי לא לדבר עם אנשים שעושים לך לא טוב
    המון בהצלחה ומחזיקים אצבעות
    יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית ומלווה לידות
    מתמחה בכל הקשור להריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
  • נכון שאני רק בהתחלה שבוע 7 מהתחלה היו לי כתמים חומים וגם דימום ושוב כתמים חומים..... עד עכשיו הכול תקין אבל אין לנו ברירה רק לעבור יום ביומו....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה