הריון או לא? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד"ר שלום רב,
    זה החודש השני שאנחנו מנסים להיכנס להריון בהזרעה ביתית (לוקחת את הזרע הטרי מכוס סטרילית למזרק ללא מחט ומחדירה לנרתיק, מחכה 20 דקות עם רגליים למעלה, כמובן שסביב הביוץ). בבדיקות הביוץ הביתיות שביצעתי (ערכות שבודקות בעזרת שתן) יצא שאני לא מבייצת, אבל כן הרגשתי ביוץ על פי סימני הגוף והספירה של הימים.
    כרגע אני באיחור במחזור של 5 ימים, דבר שמעולם לא קרה, המחזור אצלי מגיע כמו שעון (ביום ה-24), עשיתי בדיקת הריון ביתית שיצאה שלילית אני ממשיכה לעשות כל יום בדיקה כזו ועדיין כבר 3 בדיקות יצאו שליליות יום אחרי יום.
    מה קורה? האם אני בהריון או לא? אם אעשה בדיקת דם האם אראה תוצאה אחרת? האם הרופא נשים יכול לבדוק זאת בעזרת אולטרסאונד או משהו כזה במרפאתו?
    המשך יום טוב,
    עדי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה