היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות מה שלומכן?איך עבר עליכם השבוע? כי אצלי השבוע עבר רגוע כי לצערי לא הרגשתי טוב ביום חמישי הלכתי לרופה והוצאתי אישר מחלה ופיטרו אותי...שמעתי שהם לא יכולה לעשות את זה אז אני יברר את זה לעומק...ועכשיו מחפשת כיוון חדש :) יש לי שאלה..משלשום החזה שלי גדל היתנפח כזה וגם אני ממש רעבה כל הזמן...וניגמר לי המחזור ליפני 8 ימים...אני בביוץ או..?? liza
3 תגובות
עמוד 1
מאוד יכול להיות ! שימי לב האם יש הפרשה שונה בימים האלה, מאשר ביתר הימים של החודש. בד"כ בביוץ יש יותר הפרשה לבנה-שקופה כזו. בהצלחה יעל
תודה רבה לאני :)))) (מקווה שכתבתי את השם שלך נכון) וכה אנחנו עובדים על זה !!! יש לי כבר הרגשה שהצלחנו :)) והמוןן בהצלחה...ואני בטוחה בזה שהכל יהיה מושלם וטוב ותקין אצלך :))) מחכה לעידכון ממך :)))