בהריון שני חששות לקראת הלידה.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בת 22 נשואה + תינוק בן שנה וחודשיים שהוא האור של החיים שלנו בהריון שני בשבוע 24 .. המחשבות לקראת לידה בפעם השנייה, ברוך ה' אני שמחה ומודה לה' על הכל ובכל זאת חוששת איך אסתדר עם שניים ואיך הם יסתדרו בניהם ?!?! איך תהיה הלידה ??? מפחדת שיתקיף אותי בפעם השנייה חס ושלום הדכאון לאחר הלידה כמו בפעם הקודמת חצי שנה הייתי מבולבלת ומרחפת ועצובה ושמחה והכל יחד . מה יהיה ?! בעלי תומך ועוזר המון ובכל זאת אני בחרדה ובימים האחרונים חושבת הרבה על הלידה ועצבנית וחסרת מנוחה . אפשר בבקשה הודעת הרגעה ? וחיזוקים ? וחיבוק ?? כל טוב ותודה

ברווזה :)
1 תגובות
עמוד 1
  • הי חמודה
    קודם כל - שולחת לך חיבוק קיבלת ?
    החששות שלך מאוד טבעיים, אבל בואי נעבור שלב שלב...
    קודם כל לידה קלה ובריאה...
    לאחר מכן, בעיני הכי חשוב לדאוג קודם כל לעצמך כי אם את תהיי נינוחה וחייכנית - כך גם הילדים והבית כולו.לוקח זמן להתרגל לעוד תינוק בבית, כל אחת והקצב שלה, אבל בסוף הדברים מסתדרים. מבטיחה
    תשמחי שיש לך בעל עוזר ותומך - זה ממש חשוב
    ואם יגיע דכאון - אנחנו כאן במיוחד בשביל זה !! ואני גם אוכל לתת לך המלצות של תוספים / ת ז ו נ ה מתאימה שתעזור לך להתגבר על כך יותר בקלות.
    האם את יכולה לקבל איזשהו טיפול מרגיע בסביבת מגורייך ? אני ממליצה. זה יעשה לך טוב :-)
    יום קסום
    יעל
    יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית ומלווה לידות
    מתמחה בכל הקשור להריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה