בריכות חמות וגקוזי קצת דחוף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום, ביום חמישי אני אמורה ללכת לבריכות חמות עם גופרית, אתמול אני ובעלי שכבנו, ולפי מחשבון ביוץ היום הביוץ שלי( מחזור אחרון 1.1).שאלתי היא, במידה ונקלטתי, האם זה מסוכן ללכת לבריכות כאלה גם כמה ימים לאחר קיום יחסי המין? ומה לגבי מסאג? אני יודעת שבחודשים ראשונים אסור , אבל מה לגבי ימים כאלה? אציין בנוסף שלפני 3 חודשים עברתי הפלה בשבוע 17 כי היה מום לעובר בעמוד השדרה, ולכן אני יותר מודאגת, אודה לתשובתך המהירה.
5 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אין מניעה מברכות חמות בשלב זה
    אפשר לעשות גם מסאז

בקיצור תהני בחופש
    ואין כל קשר למומים בעמוד השדרה או בכלל ולכן הסירי דאגה מליבך

ד"ר הדר
  • אני מודה לך מאוד הרגעת אותי ועכשיו אני יכולה להנות בלי דאגה.. שאלה נוספת שמעניינת אותי היא אם אפשר יום לפני הביוץ להקלט? או רק בביוץ? תודה.
  • שלום רב

הזרע חי מספר ימים גם לאחר פליטתו בנרתיק.
    לכן, מקיום יחסי מין טרם הביוץ, אפשר להקלט משום שהזרע עוד יהיה בעל כושר הפריה לכשיהיה ביוץ

ד"ר הדר
  • תודה. ד״ר שאלה נוספת ברשותך שמטרידה אותי קצת. כפי שאמרתי לפני כ 3 חודשים עברתי הפלה כי היה מום לעובר בעמוד השדרה( ספינה ביפידה) ומאז אני לוקחת חומצה פולית במינון של 5 מ״ג, הפרופסור המליצה לי להמתין לפחות 3 חודשים לפני הנסיון הבא, ועברו חודשיים וחצי , ואולי נקלטתי עכשיו, האם משמעותי לדעתך? היה דימום לאחר כ3 שבועות אחרי ההפלה, ומחזור אחד, עכשיו זה המחזור השני, אני מוטרדת שחלילה הבעיה תחזור כי אולי לא חיכינו מספיק... תשובתך.
  • שלום רב

אין שום בעיה
    פרק הזמן בין הריון להריון - אינו קשור או מסכן לחזרה של המום
    וחודשיים וחצי זה מספיק זמן מבחינת החומצה הפולית

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה