פחד מהלידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום יעל, אני עומדת לקראת הלידה החמישית בע"ה ופשוט פוחדת מרגישה לא מוכנה, שכן עד עכשיו הייתי כולי בעבודה ולא הרגשתי את ההריון ועכשיו אני עם צירים יש לי הרגשה שזה עומד לקרות בזמן הקרוב ממש ואני מותשת ובלחץ. היום לא הלכתי לעבודה אבל אני לא מצליחה להירדם ונכנסת מזה עוד יותר ללחץ. הסה"כ ב"ה הלידות שלי הן קלות מהירות וללא אפידורל, אבל איך אני מרגיעה את עצמי?
    סליחה על החפירות ותודה!

ריקי
3 תגובות
עמוד 1
  • הי ריקי
    מקווה שלא פספסתי אותך עדיין ....
    בכל אופן זה ממש לא חפירות, זה בדיוק המקום
    ממה בדיוק את לא רגועה?
    מהלידה עצמה ? ממה שאחרי ? ממה יהיה עם הילדים בזמן הלידה שלך ?
    מרגיש לי שאת מנסה להספיק את כל העולם ובדרך קצת שוכחת את עצמך...יכול להיות ?!
    אם את עוד כאן תמקדי אותי יותר ואני אשמח לעזור
    אם לא הספקתי
    אז לידה קלה ובריאה !!
    יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית ומלווה לידות
    מתמחה בכל הקשור להריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
  • הי יעל!
    ב"ה אני אחרי. הלכתי ללדת מספר שעות לאחר כתיבת ההודעה ורק עכשיו קוראת את תגובתך ותודה!
    אכן פחדתי מעצם הלידה וכיף לי להיות אחריה, היתה לי ב"ה לידה נהדרת מאחלת לכל מי שבדרך, תוך חצי שעה מאז שהגעתי לבית חולים הייתי כבר עם תינוק מתוק בידיים ועכשיו אני קצת חוששת איך הגוף יגיב לאחר הלידה ואסביר את עצמי: כפי שראית הלידות שלי מהירות מאוד וכנראה הגוף חוטף איזה הלם ומה שהיה לי לאחר אחת הלידות, שחצי מהפנים הרגשתי משותק, כאב ראש ושיניים איומים שבבדיקת רופא שיניים הבנתי שזה לא שיניים, עברתי סי טי והרבה מתח הניורולוג אמר שזה עיצבי ואפשר לקחת תרופות, אך אאלץ לותר על הנקה וזה תרופות חזקות, בקיצור ויתרתי. לאט לאט תחושת השיתוק חלפה, אך מדי פעם התפרצו כאבי תופת כאילו שיניים וזה לא.
    בלידה זו אני מרגישה כאבי ראש ולחץ על העין השמאלית בעיקר ואני חוששת, שלא תהיה לי תגובה כפי שהיתה לי בלידה הקודמת.
    אשמח אם יש לך להמליץ לי משהו טבעי ומרגיע בכלל, כדי להשתחרר מעודף מתחים, או כל דבר שיעזור למנוע מהגוף להגיב בצורה קשה ללידה.
    תודה רבה!

ריקי
  • הי ריקי
    קודם כל המון מזל טוב !!
    יש המון דברים טבעיים שאפשר וכדאי לעשות כדי להקל על המצב...
    הענין הוא שאני צריכה לדעת עוד הרבה פרטים כדי שאמליץ לך על משהו שיהיה הכי מדוייק עבורך
    אז את מוזמנת לפרט כאן (או למייל שלי אם יותר נוח לך)
    בפירוט הכי רחב של איך את מרגישה , אילו רגשות צפים ועולים
    האם היו בעבר בעיות או מצבים שונים שקשורים למערכת העצבים (נמלול בידיים או ברגליים, סיאטיקה, תקופות עם הרבה מתח ולחץ וכד')
    מרגיש לי שהמתח הרב מצטבר באיזורים מסויימים וגורם לכאב ואולי גם קצת מקום שלך שחייב תמיד לשלוט בעניינים
    הייתי הולכת על דברים שמרגיעים ותומכים במערכת העצבים כמו ויטמין בי קומפלקס, אומגה 3, פרחי באך שמסייעים להתמודדות עם השינוי ועם ההלם כמו שציינת - בקיצור יש הרבה כיוונים ....אבל אני צריכה עוד פרטים :-)
    תרגישי טוב !!
    יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית ומלווה לידות
    מתמחה בכל הקשור להריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה