לא מצליחה להנות מההריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    אני אחרי הפלה בהריון הקודם(הראשון שלי)...דווקא לא כל כך טראומטי, דיי מוקדם...היה יותר טראומטי לנסות להיכנס שוב במשך הרבה חודשים ולא להצליח

היום אני בערך בשבוע 6...אולי יותר אולי פחות...כי בשבוע המקורי שהיו אמורים לראות משהו באולטראסאונד לא ראו כלום(מלחיץ ביותר).
    בדיקת הדם הראתה תוצאה חיובית ושבוע אח"כ האולטראסאונד הראה שק הריון ככה שההריון אכן שם...

הבעיה היא שמרוב חששות אני פשוט לא מצליחה להנות מזה שאני אכן בהריון...לא מגלה לאף אחד(חוץ מהבעל שמאוד מאושר ותומך)...זה מייאש

מה עושים? באיזה שלב זה עובר הלחץ הזה? אני קצת מרגישה לא נורמלית בהתחשב בזה שבינתיים הכל בסדר(ואני גם מברי המזל בלי סימפטומים)
10 תגובות
עמוד 1
  • מזל טוב
  • הי נירית,
    באיזה שבוע היתה ההפלה בהריון הקודם ?
    מאוד מבינה את החשש שלך, ברגע שתעברי את השבוע בהריון הנוכחי שבו היתה ההפלה בהריון הקודם, מאמינה שהחששות יפוגו...
    מחזיקה אצבעות
    יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית ומלווה לידות
    מתמחה בכל הקשור להריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
  • היי,
    טוב, עברתי עוד הפלה :(
    (כן, אני קצת ריאלית בכל הנושא וקצת פחות ריגשי אז זה ישמע קר...תיאלצו להאמין לי שבכיתי ואבכה עוד הרבה)

ההפלה הקודמת הייתה בשבוע 10 ב MISSED AB

ההפלה הפעם בשבוע 6 כנראה. הפעם הפלה מלאה.

אוף...היאוש

• נירית מתוקה !!!!
    קודם כל שולחת חיבוק גדול !!!
    האם את עוסקת בצורה אינטנסיבית בספורט ?
    תספרי קצת על עצמך ואנסה לכוון :-)
    אל תתיאשי זה יגיע ובגדול :-)
    ולמרות שזה הכי קל להגיד והכי קשה לבצע ברגעים אלה, תפנקי את עצמך, ותעשי דברים שמרגיעים אותך - זה הבסיס להיקלטות והחזקה של ההריון !!
    יום של אור ואהבה לעצמך
    יעל
    יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית ומלווה לידות
    מתמחה בכל הקשור להריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
  • היי,
    אני לא עוסקת בספורט באופן אינטנסיבי, אבל גם לא נמנעת ממנו.
    העבודה שלי היא דיי אינטנסיבית- טיסות לחול, ושעות מטורפות לפעמים. היא לא ישיבה מול מחשב אבל מצד שני היא רוב הזמן גם לא ממש פיזית. אני בנד-נד האם אני אוהבת את העבודה שלי ואת המקצוע שבחרתי לעצמי ואת המקום עבודה. כרגע אני למעלה בנדנדה, אבל ההפלה קצת עירערה את מצבי.
    אני לא נורא שמנה, אבל כן עם עודף משקל.
    יש לי בעל תומך ואוהב ומרגיע ומשתדל לעזור כמה שיותר, בימים אלה הוא בעיקר מודאג ממני כנראה...
    כרגע אני במצב לבחון את אורח החיים שלי, בתגובה אינסטינקטיבית לברוח מהכל. אחרי מחשבה במקום לקחת יומיים ולנוח בבית אחרי ההפלה כמו שאמר לי הרופא(ונתן לי פתק) בחרתי במודע ללכת לעבודה (כלומר לקום ב 4 בבוקר ולעבוד שעות נוספות באותם יומיים כי זה היה הלו"ז).
    אני גם לא מצליחה לדמיין שיחה עם הממונים עלי בעבודה שאומרת "עברתי 2 הפלות בתקופה האחרונה, אני חייבת להוריד באינטנסיביות..." וסתם ככה לבוא ולהגיד שאני רוצה להוריד באינטנסיביות לא יתקבל בעין יפה

אני דיי אבודה....

המחשבה שהכי מתסכלת אותי עכשיו היא שגם ב 2013 לא יהיו לי ילדים...
  • נירית
  • ?? ?????
    ????? ???? ???? ??
    ????? ?? ???? ????????? ????? ??? ...
    ?? ?? ???? ?? ????? ?? ??? ??? ???? ?????...
    ?????? ?? ????? ?? ??? ????????.
    ??? ?????? ??? ???? ???? ??? ????????? ?? ???????
    ???? ????? ?? ???? - ?????? ????? ??? ???...
    ?? ?????? - ?? ???? ????? ?? ??? ???? ?? ???????, ??? ?????? (???? ?? ?????? ??? ??????, ???? ????? ????? ??????, ????? ?? ???????? ??????)
    ?? ?? ???? ????? ???? - ?????? ??? ??????? ????? ????, ??? ??? ?? ???, ??????? ??? ?????? - ???? ??? ?????.
    ?? ?????? ??? ???? ??? ????????? - ?? ???? ????? ?? ???? ???? ??? ??.
    ???? ?????? ??? ????? - ????? ???? ?? ??? ???? - ????? ?????? ?????... ??? ??? ?? ???? ?????? ??????? (???? ???? ????? ?????? ???? ???? ?????????) ???? ??? ?? ?????? ???? ???? ?? ???? ????????. ??? ???? ?????? ?????? ??????? ?? ????? ??????? ?? ??????
    ???? ??? ???? ????? ?? ???? ????? ??? - ?????? ?? ???? !! ?? ?????? ?? ???? ???? ????? ???? (?? ?? ?? ???? ???? ??, ?? ?? ???? ????? ?????? ???????? ??? ?????? ????? ????? ????? ???????? , ?? ????).
    ??? ??? - ??? ???
    ???? ??????
    ???

??? ??ק??,
    ?????????, ???ק??????? ?????? ?????
    ????? ??? ?ק??? ?????? ?????
    [email protected]
    054-6949977
  • היי יעל,
    אני רואה את התגובה שלך בצורת מלא ?????????????????? אני סקרנית לדעת מה רשמת...

LenyH- אני יודעת שיש עוד זמן אבל הרופא המליץ לנו לחכות עם לנסות להיכנס לעוד הריון עד שאני אסיים את הבדיקות לקרישיות יתר כדי להיות בטוחים שאם יש לי משהו אני אוכל לטפל בו ולא לעבור עוד הפלה. לכן 2013 כנראה תהיה השנה שאני אכנס להריון שוב (ככה אני מקווה ומאחלת לעצמי) אבל לא השנה שאינ אלד בה.

לגבי זה שהלכתי לעבודה- הלכתי כדי להעסיק את עצמי, אני קצת וורקוהוליק ולשבת בבית משמעותו לשקוע ברחמים עצמים ואת זה לא רציתי. מה שכן, כנראה שאני צריכה למצא דרך להרגיע את העבודה שלי...

בכל מקרה- לכל המגיבות, המון תודה על התמיכה- אם אתן עדין לא יודעות את זה, זה באמת עוזר ומעודד ונותן כוח!!!

• נירית אני ממש מצטערת לשמוע, כואב לקרוא את מה שאת כותבת..
    קבלי גדול מאוד!!
    כולי תפילה שתעברי את החוויה הזו בצורה הטובה ביותר ותצליחי להתעודד ממנה (כמה שאפשר).
    לגבי העבודה - אני חושבת שכדאי לדבר עם הממונים עלייך, הם בטוח טיפה אנושיים ויוכלו להתחשב בך בתקופה הקרובה...

בשורות טובות!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה