שבוע 6 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בתחילת שבוע 6 כשאני מנגבת יש לי הפרשה חומה וקצת חוט של דם קרוש...
    הרופאה שלי יכולה לקבל אותי רק בעוד שבועיים האם להלחץ או פשוט לחכות?
    והאם זה נורמלי שמדי פעם הדופק עולה בטרוף:)
    חרדות הריון ראשון:)
3 תגובות
עמוד 1
  • הי מיהמר!
    בוקר טוב !!
    אני לא רופאה, אבל מהנסיון שלי ישנם מצבים בהם נשים מדממות לאורך כל השליש הראשון וזה תקין וישנם גם מקרים שלא.
    יש קשר להשתרשות השליה ועוד...
    אני לא חושבת שצריך להילחץ, אבל בהחלט הייתי ממליצה לבדוק בהקדם. ישנם מוקדי נשים שפועלים מעכשיו לעכשיו (במסגרת הקופה)
    ולגבי הדופק :-)
    אז זה קורה .... אני רואה את זה הרבה, כי זה באמת עולם שלם חדש שנפתח והוא מעלה את הסוגיות שלו .... אצל כל אחת מכיוון אחר. האם זה סוג של חרדה כללית כזו ? סוג של פחד מהלא נודע ? אני חושבת ששווה לדבר על החרדות האלה למענך ולמען הקטן או הקטנה שבפנים :-))
    את מוזמנת לשתף כאן ונשמח לעזור ולסייע :-)
    לפעמים מגלים שהשד לא כל כך נורא....
    יום מלא אור
    יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית ומלווה לידות
    מתמחה בכל הקשור להריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
  • תודה רבה על התשובה . לגבי החרדה ניראה לי שאת צודקת לפני כ10 שנים סבלתי תקופה מהתקפי חרדה קשים ועכשיו הכול חזר ובעוצמות יותר גדולות דופק גבוה קושי לנשום סחרחורת תחושת עלפון וכו...... מפחיד:)
  • אהלן !!
    כשאת מרגישה את התחושות האלה,
    האם את יכולה לפרט מה בדיוק עולה לך בראש?
    האם יש איזשהו פחד ספציפי שקיים?
    האם יש פחד מהדרך החדשה כאמא/כהורה?
    אשמח לשמוע :-)
    ערב טוב
    יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית ומלווה לידות
    מתמחה בכל הקשור להריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה