הפלה חוזרת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בחודש מרץ השנה, נכנסתי להריון. החזה החל מיד להתנפח והיו לי כאבים ורגישות. פתאום בשבוע השישי הפסיק הכאב וגם החזה הפסיק להמשיך לגדול, אחרי כמה ימים החלו הפרשות חומות ומיד לאחר מכן דימום. רופא הנשים שלי ערך לי בדיקת אולטראסונאוד ובדיקת ביתא שהעידה על הפלה טבעית (עצמונית
    ) . הדימום נמשך 3 שבועות. מידי מספר ימים נתבקשתי לבדוק שהביתא יורדת .
    לא תמיד יגיע לאפס, אבל ככל שיהיה נמוך וגם בדיקת אולטראסונד יעידו שחלל הבטן נקי.
    אחרי חצי שנה נקלטתי שוב (ההנחה שאחרי הפלה אחת הסיכוי להכנס להריון גבוהה ,נכונה ) וגם הפעם בשבוע השישי הרגשתי שהחזה הפסיק לכאוב אבל לא היו דימומים או הפרשות. בשבוע תשיעי נבדקתי והרופא אמר שגיל ההריון מתאים לשישה שבועות ולא תשעה ועליי לבצע הפלה . לצערי הפעם זו לא הפלה טבעית ואני עדיין מתלבטת בין הפלה ע"י כדורים או גרידא.

גני
1 תגובות
עמוד 1
  • גנט את מתארת במדויק את המקרה שלי...
    בחודש פברואר נכנסתי להריון, הבטא היתה מאוד נמוכה ובשבוע 6 עשיתי אולטראסאונד וההריון לא התפתח ונפל לבד, כחצי שנה אח"כ נכנסתי שוב להריון, הבטא הייתה תקינה היה אולטראסאונד ראשון שהראה שהשבוע לא מתאים אבל היה דופק, שבועיים לאחר מכן כבר לא והייתי צריכה לעבור הפלה באמצעות כדורים.
    לדעתי עדיף באמצעות כדורים אם אפשר.
    עכשיו אני עושה בדיקות לקרישיות ייתר כי כנראה זאת הבעייה אצלי, אני ממליצה לך לבדוק גם,
    בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה