אני עדיין לא בהיריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב-
    אתן רקע קצר וחיוני לפני שאשאל את השאלה:
    יש לי שלושה ילדים אשר להיריונות שלהם נכנסתי בניסיונות הראשונים- ילד בן שנתיים ושמונה חודשים, ילדה בת שנה ותשעה חודשים וילד בן שמונה חודשים.
    אחרי הלידה של הקטן אני מנסה להרות ואכן קרה כך ולפני חמישה חודשים הריתי, לצערי בשבוע שישי להיריון הזה חוויתי הפלה ספונטנית ומאז לא הצלחתי להרות שוב. יש לציין שהבטא של ההיריון שנפל התאפסה בתוך ימים ספורים והמחזור ממשיך לתקתק באופן סדיר כל 23 ימים. אני לא מבינה איך זה שנקלטתי 4 פעמים להיריון בנסיונות הראשונים ואחרי ההפלה כל הניסיונות נכשלים- אני שבורת לב מהמצב הזה.
    יכול להיות שהרחם שלי לא מסוגל להכיל היריון נוסף בגלל שלושה הירעיונות מלאים רצופים ובהפרשים קטנים?
    יכול להיות שאני כבר לא מבייצת ובכל זאת ממשיך המחזור?
    אני כל כך חפצה בעוד היריון- האם אוכל לבקש התערבות רפואית מקופת החולים בעלויות נמוכות בשלב הזה של הניסיונות להרות?
    אני כל כך רוצה ילדים נוספים בקרוב מאוד

1 תגובות
עמוד 1
  • שלום לילך,
    ראשית, כדאי לברר מדוע אינך מצליחה להרות.
    את מוסרת שהוסת מופיע אחת ל 23 ימים, האם תמיד מחזור הוסת היה קצר כל כך או שהתקצר בתקופה האחרונה? האם יש שינוי מבחינת כמות ואופי הדימום הוסתי?

במידה ולא תצליחי להרות בחודשים הקרובים, הייתי ממליצה להשלים בירור שכולל בדיקות דם לפרופיל הורמונלי, אולטרה סאונד של הרחם והשחלות, צילום רחם ובדיקת זרע לבן זוגך.
    לאחר קבלת כל התוצאות, ניתן יהיה לבחור בטיפול המתאים עבורך.

בהצלחה!

ד"ר מוריה קירשנר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה