אוף:( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נכנסת לשמירת הריון מוחלטת מבאס
10 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל אנחנו כאן בשבילך
    למה?
    באיזה שבוע את?

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית ומלווה לידות
    מתמחה בכל הקשור להריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
  • אני בשבוע 24 עם שיליית פתח מרכזית מדממת
  • תודה רבה
  • תראי שליית פתח נחחשב אחד מהמקרים הבודדים בהם אני לא ממליצה לעשות רפלקסולוגיה להריון.
    מה שכן - אפשר להקל , לראות למה קרה (האם זה הריון ראשון?) ומה הרקע - באמצעות תטא הילינג (התטא היא לא התערבותית ואפשר לראות דרכה את האמונות שקיימות אצלנו, וכד' באמצעות התחברות לגלי התת מודע - גלי התטא מופעלים בשינה עמוקה או במדיטציה עמוקה).
    אם תרצי - אעשה לך בכיף (אין צורך להיות פיזית אחד ליד השני).
    מרגיש לי שיש לך עובר פעלתן...?!
    תעדכני אותי אם את רוצה...
    ערב טוב שיהיה
    יעל

יעל נרקיס,
    [email protected]
    054-6949977
  • חחחחח זה הריון שני. והוא באמת פעלתן
    לא הבנתי מה זה הטיפול הזה?
  • תטא הילינג היא שיטת טיפול אנרגטית, את יכולה גם לעשות עליה גוגל ולראות
    דרך השיטה הזו אני מתחברת לגלי התטא של הבן אדם (לא חייבים להיות פיזית אחד ליד השני, אפשר גם טלפונית)
    אלו גלים שמופעלים על ידי התת מודע שלנו
    ומה שהצעתי לך זה שאתחבר, על מנת לראות מה המצב, מה גרם לו האם אפשר לשלוח ריפוי למקום , מדוע הדימום וכד'.
    זו שיטה מדהימה !!!!
    למשל ככה ראיתי שהוא פעלתן
    אני יודעת שזה נשמע קצת too good to be true, אבל זו באמת שיטה שיכולה ליצור שינוי בבן אדם.
    בקיצור...הצעתי לך שאראה מה קורה כדי לעזור...

יעל נרקיס,
    [email protected]
    054-6949977
  • האם זה היה המצב גם בהריון הראשון ?

יעל נרקיס,
    [email protected]
    054-6949977
  • לא, בהריון הראשון הכל היה בסדר עד שבוע 2 שהתחילו צירים מוקדמים עד שבשבוע 35 הייתה לי רעלת וילדו אותי.
  • את יודעת משהו מאז שהתכתבנו לראשונה ואמרת לי שהוא פעלתן ממש מלפני יומיים מאז הוא זז משהו כמו פעמיים ביום.מעניין?
  • מאוד מעניין !! אני חושבת שזה יכול להיות קשור לתגובה הדמית של השליה, אבל כמובן שכדאי לבדוק את זה...
    תגידי, באופי, את בן אדם שמנסה לרקוד על כל החתונות (במובן החיובי של הענין)... מנסה לג'נגל ככה להספיק הכל תמיד ?
    יעל נרקיס,
    [email protected]
    054-6949977
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה