תמיכה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי תינוקת בת 10 חודשים ואני בהריון מתקדם, אני עובדת במשרה מלאה ומאוד קשה לי גם פיזית אבל בעיקר נפשית, אני לא רואה את הילדה בכלל בבוקר כי אני יוצאת נורא מוקדם ואז אני רואה אותה רק ב 4 בצהריים למשך כשעתיים עד השינה, עד עכשיו בעלי היה מובטל אז הוא היה איתה רוב הזמן והיה שולח אותה למשפחתון רק לך 4 שעות ביום, לפני כשבוע בעלי התחיל לעבוד ויוצא שהיא במשפחתון מ 7 בבוקר עד הצהריים, אני אציין שהמשפחתון של חמותי והיא מטפלת בה, נראה שהילדה מאוד מאוד אוהבת את חמותי אבל לי מאוד קשה זה נראה שהיא מעדיפה את חמותי על פניי, בנוסף נראה כי מאוד קשה לילדה שהיא עכשיו לא רואה הרבה לא אותי וגם לא את בעלי כי בשבוע האחרון היא שינתה את ההתנהגות שלה וכבר לא מלאת שמחת חיים כמו שהייתה.
    יכול להיות שזה ההורמונים שלי שמשתוללים אבל אני פשוט חייבת לפרוק כי קשה לי לראות את הילדה ככה.
    אשמח לעצות

1 תגובות
עמוד 1
  • הי שלי
    מבינה מאוד לליבך
    העלת כאן כמה נושאים :
    גם העובדה שאת לא רואה הרבה את הילדה וזה קשה לך, שהיא מעדיפה את חמותך, וגם שנראה לך שהיא לא מלאת שמחת חיים כמו שהיתה.
    תראי הילדים שלנו מבלים במשפחתון הרבה שעות במשך היום... זה העולם שרובנו חיים בו. אין מה לעשות ככה זה כשעובדים אני חושבת שאת צריכה לשמוח שהיא אוהבת אותה, זה אומר שטוב לה שם, וזה חשוב !!
    לא נראה לי שהיא באמת מעדיפה אותה על פניך, אחרי הכל אין כמו אמא
    אבל זו כנראה הדרך שלה להראות לך שטוב לה שם :-)
    תשאלי את חמותך האם היא ראתה שינויים בהתנהגות של הקטנה בזמן האחרון, תינוקות מגיבים מאוד לשינויים - היא הייתה רגילה להיות הרבה עם בעלך ופתאום הוא התחיל לעבוד והיא יותר במשפחתון...אולי היא מתגעגעת? היא עוד לא יודעת לבטא את עצמה וזו הדרך שלה להראות לכם. הייתי ממליצה לך לקנות לה תמצית של פרחי באך שנקראת WALNUT והיא אמורה לסייע במצבים של קושי לקבל שינויים. זו תמצית מאוד מאוד עדינה, ותינוקות בד"כ מגיבים אליה מאוד מהר. את יכולה לטפטף לה 2-3 טיפות לבקבוק /או טיפה אחת כמה פעמים ביום ישר לפה.
    נראה שאת אמא משקיענית ומנסה להספיק הכל....נשימה עמוקה ..... ויהיה בסדר :-)
    יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית ומלווה לידות
    מתמחה בכל הקשור להריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה