מנסים להיכנס להריון.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות אני צריכה תמיכה ועזרה...
    אני ובעלי מנסים להיכנס להריון כבר 9 חודשים...אנחנו עושים הכל...מקיימים יחסי מין בביוץ..עורך חיים בריא..ספורט ועוד..אני שותה חומצה פולית..
    הרופה נשים אומר שהכל בסדר ולהמשיך לנסות..אבל לאט לאט ניגמרים הכוחות..
    כי אני כולה בת 20..והייתי בהריון והיה לי שני הפלות טיבעיות..ואני לא מעשנת ולא שותה..
    אז אני כבר לא יודעת מה לעשות
    תוכלנו לעזור לי???
    תודה :)))

liza
8 תגובות
עמוד 1
  • לפעמים לחץ הוא זה שמונע כניסה להריון
  • הי ליזה,
    מסכימה עם לני שלחץ לבדו לעיתים עלול למנוע כניסה להריון / או להחזקה של הריון.
    כיצד בדקת עד עכשיו את הביוץ?
    האם עשית פעם מעקב זקיקים?
    אגב, מעקב זקיקים ממש בביוץ גם יכול לעיתים להוות בעיה בגלל הסמיכות של הג'ל איתו בודקים שמפריע לתנועת הזרע...
    מעבר לזה, הפלות טבעיות יכולות להיות קשורות לכל מיני דברים:
    מחסור בויטמינים ומינרלים מסויימים, שגם אם שומרים על אורח חיים מאוזן הם עלולים להיווצר. שלב ראשון בהקשר זה, זה לערוך בדיקות דם על מנת לנסות לזהות חסרים (לא ניתן לבדוק את כל הסוגים של הויטמינים והמינרלים בבדיקות דם רגילות, אבל זו התחלה).
    האם את אוכלת לחם מחיטה/מוצרי חיטה - האם אי פעם כאבה לך הבטן בעקבות האכילה ? בכל אופן, גם אם התשובה היא לא, ממליצה לך לבדוק נושא של צליאק (בדיקת דם פשוטה) שכן גם לצליאק יש לעיתים מעורבות באי פריון.
    איזה סוג של ספורט את עושה? אולי יתן לנו כיוון גם בהקשר הזה?לעיתים ספורט מסויים עלול לפגוע ברצועות שמחזיקות את הרחם / להשפיע על המיקום שלו ולאלו כמובן השפעה על הקליטה עצמה.
    מעבר לזה - כדאי לבדוק גם אם הבעל הולך עם הסלולר בכיס, תחתונים צמודים, עודף משקל, בסטרס......
    מקווה שנתתי כמה כיוונים,
    שיהיה המון בהצלחה, אשמח אם תעדכני מה קורה ....
    יום מעולה
    יעל
    יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית ומלווה לידות
    מתמחה בכל הקשור להריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
  • LenyH תודה רבה על התגובה והתמיכה !!
    ויעל בקשר לביוץ קניתי ערכת ביוץ..בקשר לוויטמינים ומינרליים היה לי קצת חוסר ברזל אז שתיתי כדורים..ובקשר לספורט אני עושה הליכות ועוד...אבל לא ריצות ואופניים..ובקשר לצליאק פעם ראשונה שאני שומעת את זה...ואיך שיהיה לי זמן אני ילך לעשות בדיקה...כי יש לי רגישות לחלב וללחם קצת..אז לא יודעת עם זה קשר..ובעלי שם הכל בכיס אחורי ואין לו עודף מישקל..או סטרס חח
    ועידכון קצת...אני חשבתי שהיצלחנו כי מאז המחזור האחרון עבר שלוש וחצי שבועות..והיה קצת בלאגן אני עברתי דירה..וכשחתמתי חוזה פחדתי שמשהו לא יסתדר כי עדיין לא יצאנו מהדירה הקודמת ועכשיו אני חותמת חוזה לעוד דירה..והייתי כל כך לחוצה שפעם ראשונה בחיים רעדו לי היידים..ואחרי שעתיים התחיל לי מחזור :(
    אני בבאסה קצת..אבל בעוד שבוע וקצת נתחיל לנסות שוב :)))
    תאחלו לי בהצלחה....ותודה רבה על התגובות והתמיכה !!!!

liza
  • הי ליזה
    בכיף גדול
    אם את אומרת שיש לך קצת רגישות לחלב וללחם - כדאי מאוד לבדוק וזה יכול להיות בבדיקת דם פשוטה, אם את רוצה את השמות המדוייקים של הבדיקות - תכתבי לי למייל וארשום לך.
    כדאי באותה הזדמנות לבדוק גם אם בלוטת התריס מאוזנת כי גם חוסר איזון יכול לגרום להפלות.
    ואם את יכולה, תבקשי מבעלך שלא ישים את הסלולרי בכיסים (הקדמיים או האחורים) כי הקרינה הולכת ישר לאשכים ...
    מאחלת לך המון הצלחה
    יעל

יעל נרקיס,
    [email protected]
    054-6949977
  • בהצלחה
  • היי בנות...
    אאממ בקשר לבלוטת התריס אני כבר עשיתי בדיקה והכל תקין...
    ובקשר לסלולר ישר אמרתי לו חח...
    ....והחודש זה יקרה !!!!
    ועוד פעם תודה רבה על העזרה והתמיכה !!!

liza
  • בכיף!!
    שולחת לך למייל מה שביקשת

יעל נרקיס,
    [email protected]
    054-6949977
  • הי,
    תשובה שנתתי במייל וחושבת שיכולה לענין עוד בנות:
    בהקשר של פריון והריון (וגם בכלל) כדאי שוסת שיש בה קרישי דם תהיה מטופלת.
    למה?
    כי בראיה סינית הכבד אחראי על תנועת דם חופשית בגוף.
    קרישי הדם = אין תנועה חופשית של דם בגוף.
    ואם אין תנועה חופשית של דם בגוף, גם אספקת דם לרחם עלולה להיפגע (לא בהכרח, אבל זה אפשרי).
    לכן בעיני שווה לטפל בענין (הטיפול הוא תזונתי + צמחי מרפא , בד"כ למשך כ- 3 חודשים. אם תרצי עזרה בכך - בשמחה :-))
    מעבר לזה, הברזל חיוני לגדילה והתמיינות של תאים ולכן אם יש חסר ברזל כדאי שגם הוא יהיה מטופל (העובר כל הזמן גדל מה שמצריך התמיינות של תאים).
    זה לדעתי :-)
    תעשי כמובן מה שמרגיש לך לנכון
    אפשר לקנות ברזל גם בחנויות טבע, וגם בבתי מרקחת של קופות החולים.
    אם תרצי לדעת על איזה תוסף אני ממליצה, תגידי לי
    שבת שלום :-)
    יעל

יעל נרקיס,
    [email protected]
    054-6949977
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה