בייבי סנטר ראש העין - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות,
    רציתי לשתף אתכן במה שקרה לי אתמול,
    הגעתי לחנות בייבי סנטר בראש העין בשביל לעשות חבילת לידה כי לאחר הרבה חיפושים התברר לי שזו אחת החנויות הזולות יותר.
    הגעתי לשם ואני רוצה להגיד לכן שקיבלתי יחס נוראי.
    שנכנסתי לחנות לא התייחסו אליי בכלל ואמרו לי תחכי אחרי איזה 20 דקות שאני עומדת ומחכה פתאום ניגשו אליי ואז אמרו לי תקחי עגלה ותעמיסי את מה שאת צריכה ואנחנו נשמור לך על זה עד ללידה. ששאלתי על מוצרים בקושי קיבלתי תשובות. בסוף לקחתי את הרגליים והלכתי.
    אני אומרת לכן לפעמים עדיף לשלם קצת יותר ולפחות לקבל יחס טוב.
    שאישה מגיעה בחודש תשיעי ובקושי עומדת היא לא באמת מסוגלת לעבור עם עגלה ולהעמיס ודבר שני אמורים לדבר ביחס טוב ובהרבה רצון לעזור.
    מסתבר שבחנות זולה זה לא ממש מעניין אותם כי אם אני אלך תבוא מישהי אחרת.
    בקיצור סתם הייתי צריכה לשתף אתכן במה שקורה שם ובהרגשה הנוראית שלי שקיבלתי שם.
    לתשומת ליבכן!
    יום טוב וסופ"ש נעים!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה