האם אני מבייצת? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,
    אני מנסה להיכנס להריון כבר חודשיים, בחודש השני התחלתי להשתמש בערכת ביוץ על מנת לזהות את הביוץ. על פי הבדיקות ביוץ אני לא מבייצת אבל אני אכן רואה הפרשות יותר סמיכות כמו חלבון של ביצה שנראות כמו הפרשות של ביוץ כבר יומיים, בנוסף אתמול היו לי כאבי בטן דוקרים כמו שיש לי כל חודש בערך בזמן שאמור להתרחש הביוץ והיום קצת פחות דקירות בבטן אך עדיין קיימים.בקיצור כל הסימנים (חישוב הזמן, ההפרשות וכאבי הבטן) מראים על ביוץ אך הערכה מראה שאין ביוץ.
    אנחנו כמובן מנסים (ניסינו אתמול ושלשום) בתקווה שיצליח השאלה האם זה יכול להביא להריון כשהערכה מראה תוצאת ביוץ שלילית.
    גם בחודש שעבר ניסינו על פי הסימנים הגופניים וחישובי הזמן (ללא ערכת ביוץ) וללא הצלחה עדיין.
    תודה,
    עדי
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום עדי,
    הסיכוי להריון בכל חודש בזוגות פוריים הוא בערך 20%, כך שמרבית הזוגות לא יכנסו להריון בחודש-חודשיים הראשונים לנסיונות. צריך להמשיך לנסות.
    במידה ואת מקבלת וסת באופן סדיר אחת לחודש, פירוש הדבר שאת מבייצת באופן סדיר. המשיכו לנסות לתזמן עפ"י חישוב הימים ההפרשות וכו'.

בהצלחה!

ד"ר מוריה קירשנר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה