לפני הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות יקרות
    שנים לא הייתי כאן וואו מה שלומכן.

רציתי לשתף אתכם במה שעובר עליי.

ברוך השם יש לי 2 ילדים.
    אני רוצה שלישי וכבר שנה אני מנסה להרות ללא הצלחה עד שיוני האחרון היה הריון ונפל בשלב מאוד מוקדם.
    מאז אני מאוד מתוסכלת. החודש עדיין לא הגיעה המכשפה וכבר 34 יום שאין לי דבר.
    נורא התרגשתי וחשבתי שזהו זה זה. אבל עשיתי בדיקה בייתית הבוקר ולא היו הפסים הנחמדים.

כולי מתוסכלת ולא יודעת יותר מה לעשות.
    אציין שהייתי אצל רופאה שלא רצתה לעזור בקידום העניינים כי אומרת שביוני בכל זאת היה משהו בדרך טבעית.

כולם אומרים לי לעבור רופא אבל אני רגילה אליה
    מה אתן מציעות????????

בשורות טובות לכולן!
2 תגובות
עמוד 1
  • בוקר טוב,
    אני כל כך מבינה אותך ורוצה לחבק ולחזק אותך, גם אני עברתי בחודשים האחרונים 2 הפלות רצופות אחת אחרי השניה (אחת ביולי ואחת באוקטובר שתיהן אחרי שכבר ראינו דופק) (יש לי 3 ילדים מדהימים בבית ואנחנו רוצים את הרביעי). לא התייאשתי למרות מצב נפשי מאוד קשה שהייתי שרויה בו, הלכתי לבדיקות והתברר כי אני נשאית של קרישיות יתר, השבוע גיליתי הריון חדש ואני מזריקה כל יום קלקסאן, אני מאוד חוששת ומאוד חרדתית ומקווה שהוא יעבור בשלום, אמן ואמן...
    הייתי מציעה לך לנסות עוד קצת בדרך הטבעית ולא להתאכזב, אני יודעת (מניסיון) כמה זה קשה ,הזמן הזה לווסת ול-14 ימים אחריה לביוץ וכל ההמתנה הזאת משגעת, אבל בסוף זה קורה.
    אני מאחלת לך הרבה בהצלחה ושנשמע רק בשורות טובות.
  • הי הילה,
    קודם כל ברוכה השבה
    אני מציעה לבדוק פרופיל הורמונלי של שניכם ולראות קודם כל שהכל תקין
    אח"כ תחשבו איך להתקדם משם.
    הייתי מוודאה את זה קודם כל, כי אני מבינה שאתם מנסים לפחות חצי שנה, אז כדאי :-)
    לגבי הרופאה, קודם כל אני כמובן מתחברת לטבעי אבל השאלה בעיני היא האם את מתחברת לרופאה שלך וסומכת עליהם (שזה מאוד חשוב בעיני) וגם האם יש לכם "מרווח" נשימה של כמה חודשים בהם תוכלו להמשיך לנסות בצורה טבעית (אולי עם תמיכה של רפואה משלימה).
    בהצלחה בכל אופן
    יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית ומלווה לידות
    מתמחה בכל הקשור להריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה