חדשה פה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי חברות,
    פעם ראשונה שאני בפורום הזה,
    יש לי שלושה ילדים מקסימים (6.5/5/2.5) שהגיעו אחרי הריונות טבעיים ולידות נפלאות, ממש בלי להתאמץ.
    בניסיון לילד/ה רביעי 2 הפלות רצופות , אחרי שכבר נצפה דופק אחת בשבוע 10 ואחת בשבוע 8.
    עשיתי ברור ויצאתי נשאית לקרישיות יתר.
    אתמול בשמחה רבה גיליתי הריון נוסף והתחלתי להזריק קלקסאן 60 מ"ל בהמלצת רופא מומחה להריון עם נטיה לקרישיות יתר.
    אני חרדה ומפחדת מכל דבר, לא מצליחה להתרכז בכלום רק רוצה לעבור הכול בשלום.
    מה אני יכולה לעשות להרגיע את עצמי???
    תודה לכל עזרה.

3 תגובות
עמוד 1
  • היי מתוקה!!
    בתכלס, אם ננתח את הלחץ, הוא לא רק שהוא לא מוסיף, לפעמים הוא אפילו גורע..
    תכניסי לעצמך שהכל בסדר, ושהכל טוב!! ושיש אנשים שאוהבים אותך ודואגים לך!! ושבשביל הבייבי שלך אסור לך להיות בלחץ! בשבילו!!

בשבילו את מוכנה לעשות הכל!!

אני נגיד, פחדנית פחד מוות מבדיקות דם..ומחר ישלי בדיקה..ואני מתהמתהמתה מפחד..אבל אני אעשה אותה..בשביל הבייבי שלי!

בהצלחה מאמי
  • אני אשתדל תודה רבה...
    יום מקסים לכולנו.
    ורק בבשורות טובות אמן ואמן...
  • הי חמודה !
    קודם כל זה נשמע שאת בידיים טובות!
    רופא מומחה זה משהו שגם יכול לתת קצת רוגע...
    אם את רוצה אני אוכל לתת לך כמה תרגילים שתעשי אותם פעם-פעמיים ביום, לכמה דק' בכל פעם, והם יכולים ממש להרגיע (מנסיון...)
    בנוסף, אם תרגישי נוח לשתף קצת לגבי המצב הרגשי יותר בפירוט , נוכל הבנות ואני להעניק לך תמיכה יותר מדוייקת :-)
    בכל מקרה שיהיה הריון בריא ומוצלח
    יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית ומלווה לידות
    מתמחה בכל הקשור להריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה