חופשת לידה בזמן דוקטורט באוניב' ת"א - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    אני סטודנטית לדוקטורט (משך הלימודים = 4 שנים) באוניב' ת"א.
    אני מלגאית וגם מתרגלת בפקולטה, ולפיכך הלימודים שקולים לעבודה (המנחה שלי משלם מחצית המלגה, והאוניב' את היתר).
    לפני כשנה וחצי יצאתי לחופשת לידה בת 4 חודשים (הארכתי ב- 3 שבועות) במהלכה המנחה שלי שילם לי את המלגה (כפי שהוא אמור) וכמובן שאת יתר התשלומים מהאוינב' גם כן קיבלתי. זאת כמובן להוציא את תקופת ההארכה של החופשה.
    אני אמורה לסיים את הדוקטורט באוקטובר 2013, אבל המנחה שלי 'זרק' לאויר כמה פעמים שאני אמורה להחזיר את חודשי החופשה ולפיכך הוא מצפה שאסיים בפועל את הלימודים בינואר 2014. למיטב ידיעתי (הכללית והלא מבוססת), אני לא אמורה להחזיר חופשה שניתנה לי לפי חוק.
    יתרה מכך, אני שוב בהריון ולפיכך אמורה שוב לצאת לחופשת לידה בתחילת ספטמבר (דהיינו, לצאת לחופשת לידה כחודשיים לפני סוף התואר - מה שאומר שאני למעשה מסיימת חודשיים מוקדם יותר).
    עם זאת, זהו לא מקום עבודה אלא מעבדה בה עושים תואר שני/שלישי, ואני לא מכירה את הנהלים.
    אני די בטוחה שהמנחה שלי פועל בשיטת "מצליח", וחושב שיהיה לי לא נעים לסרב, ולכן חשוב לי לברר את הפרטים האלה מבעוד מועד.
    אשמח אם מישהו כאן בפורום שמכיר ומודע לנהלים יכול להבהיר לי אותם ולהפנות אותי לסימוכין על כך.
    תודה מראש!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום,
    לאור המצב המורכב שאת מתארת מומלץ שתגיעי לייעוץ אישי בכדי שאוכל לענות לשאלותייך ושלא תפסידי את זכויותייך.

עו"ד יעל בועז
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה