שנית לילה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב ותודה על כל התשובותך קודמות. בתי בת 3 חודשים וחצי, בחודש אחרון היא ישנה איתי במיטה שלי. כל ערב אחרי מקלחת, שזה בסביבות 8-30-9-00, אני לוקחת להניק אותה למיטה שלי, אני שוכבת והיא שוכבת לידי ואוכלת עד שלא נרדמת ונישארת לישון איתי עד הבוקר. היא מתעוררת בערך כל 3 שעות, אני נותנת לה ציצי והיא ממשיכה לישון איתי עד 9-00 בבוקר. בעבר הייתי מעבירה אותה לעריסה אבל היא מייד הייתה מתעוררת, אז בגלל עייפות מצטברת וויטרתי על זה והיא נישארת לישון במיטה שלי. אני רוצה לרגל אותה לישון בעריסה שלה. איך לעשות את זה? תודה
1 תגובות
עמוד 1
  • הי
    חשוב לציין, כי מבחינה בטיחותית לא מומלץ לישון יחד עם התינוק באותה מיטה.
    כיום קיים מוצר בשם "מיטונת" - מיטת תינוק שמתחברת למיטת ההורים וכך מצד אחד התינוק יחד עם ההורים ומצד שני במיטה משלו.

על מנת להרגיל את בתך להרדם בעריסה, ידרשו ממך המון סבלנות, עקביות והתמדה. תוכלי לבחור שינה אחת שעליה את מתחילה לעבוד וכאשר תחושי בשיפור, המשיכי לעבוד כך גם על השינות האחרות.

את יכולה לשבת ליד בתך עד שנרדמת ולסייע לה באמצעות טפיחות, מגע, קולות מונטוניים ("ששש..."). במידה ויש צורך, הרגיעי אותה על הידיים והניחי שוב בעריסה כאשר היא נרגעת. ככל שתהיי יותר עקבית, כך בתך תלמד בהדרגה להרדם בכוחות עצמה בעריסה. לצערי, אין מדובר בקסם, אלא בתהליך שיכול לקחת זמן, אך משתלם לטווח הארוך.

בהצלחה !!!

מיטל דרורי
    יועצת שינה מוסמכת מטעם "בייבי לינק"
    ומדריכה להתפתחות תינוקות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה