מבולבלת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום

הווסת האחרון שלי היה בנובמבר הוא בדרך כלל לא סדיר
    ב-2.12 הייתי אצל רופאת נשים לבדיקה שיגרתית עשתה לי אולטרסאונד וגינלי שם הכל היה תקין וגם לא נראה הריון.
    ב-9.12 עשיתי בדיקת הריון ביתית יצאו שני קווים אחד מהם יצא חלש מאוד כמה ימים אחר כך עשיתי שוב ויצא כבר שני קווים ברורים.
    ב17.12 עשיתי בדיקת בטא ויצא 4453 שנראה לי מאוד גבוה.
    ב-24-12 התחיל לי דימום קל קצת חום אשר מאוד הלחיץ אטתי לאור העובדה שכבר הפלתי בעבר בשבוע 18 ולכן ניגשתי למיון שם ראו 2 שקי הריון קטנים ללא שק חלמון או קוטב עוברי .עשיתי שוב בטא יום שלישי יצא 11,100 ושוב ביום חמישי יצא 12,892 .
    במיון אמרו כי לא רואים דימום פעיל ומה שיוצא לי זה שאריות של דם .
    אני כבר מבולבלת באיזה שבוע אני והאם זה תקין לא לראות שק חלמון וקוטב עוברי בתאומים כל כך מוקדם למרות שהבטא כן עולה.?
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,
    בדיקת ביתא מאוד לא אמינה כאשר מדובר בתאומים. עדיין לא ניתן לקבוע באיזה שבוע הריון את.
    מומלץ לחזור על הא"ס 10-14 ימים לאחר הבדיקה האחרונה, כדי לראות אם ההריון/הריונות מתפתחים.

בהצלחה!!
    ד"ר דוד דנון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה