הריון בסיכון מפחדת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לך!

לפי הווסת האחרון אני אמורה להיות שבוע 7 לפני יומיים התחילה לי הפרשה שצבעה כהה עד שחור נבהלתי והלכתי למיון שם הבחינו בשני שקי הריון ללא שק חלמון או עובר.
    הרופא אמר שזה לא נראה טוב ושאני ינוח בבית עד הבדיקה הבאה.
    יום לאחר מכן היה לי דימום יותר חזק שנראה כמו מחזור נפסק שהגעתי למיון הרופא בדק אמר שאין דימום רק הפרשות שנראות שחורות.
    עשו לי בדיקה בטא והיא אכן הכפילה את עצמה ל-11,500 אז הרופא אמר לחכות ולעשות אולטראסאונד עוד שבוע.
    בנתיים כל פעם שאני הולכת יש לי טיפה הפרשות שחורות ואז הם נפסקות,חשוב לי לציין שכבר הפלתי בעבר שבוע 18 זה היה נורא.
    הרופא אמר שזה לא נראה טוב אבל האם יש סיכוי אפילו קטן שהדימום שנפסק ומתחיל לא אומר בהכרח שאני יפיל שוב.???
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אני מסכים עם הרופא שבדק אותך שזה לא נראה טוב.
    ראשית, בשבוע 7 כבר אמורים לראות יותר מאשר שק הריון וכבר צריך להיות בתוכו תוכן ברור יותר. שנית, בערכי בתא של 11,500 כבר אמורים לראות עובר.

ברור שתמיד יש סיכוי ולא ניתן להגיד באופן חד משמעי כי ההריון לא תקין
    המתיני לבדיקת האולטרה-סאונד הבאה ואז תדעי בוודאות

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה