ציסטות בהריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות..
    למרות שכבר נכנסתי להריון רק בפורום הזה אני מרגישה בבית
    ולכן רציתי להתייעץ איתכן - הייתי היום בבדיקת אולטראסאונד ראשונה והרופאה ראתה הרבה ציסטות היא אמרה שזה בגלל כל ההורמונים שהזרקתי ושאין מה לדאוג זה יעלם מעצמו..
    רציתי לדעת אם למישהי מכן זה קרה?
    והאם יש סיבה לדאגה?
5 תגובות
עמוד 1
  • שמעתי על זה...
    לא חושבת שיש ממה לדאוג, כמו שזה בא זה נעלם עם ההורמונים של ההריון.
    זה ציסטות דמיות, הם פשוט נעלמות (נבלעות/נשאבות) לבד..
  • אין מה לפחד הן יספגו
    זה מההורמונים !

• תודה בנות..

בהצלחה לכולן..
  • שלום רב,
    עשיתי סקירה מוקדמת בשבוע 15, והתגלו צ'יסטות בראשה של העובר ובצוואר (דו צדדי), הרופא אמר אין מה להלחץ וברוב המקרים זה נעלם עד הסקירה השניה.
    הרופא הפנה אותי ליעוץ גנטי, ושם נאמר לי שעלי לעשות מי שפיר אם אני רוצה (הכדור בידיים שלך), ולחלופין ניתן לעשות את בדיקת nipt .
    השאלה שלי:
    1) עד כמה הצ'יסטות האלה מסוכנות ?
    2) והאם אקבל תוצאה מדוייקת מבדיקת nipt?
    נ.ב בדיקות גנטיות, מי שפיר (בדיקת דם ראשונה) יצאו תקינות מחכה לחלבון עוברי.
    תודה רבה מראש, וחג שמח :)
  • הבדיקה מדויקת בחברה פנורמה ויש גם החזר בדיקת nipt מהקופות חולים אצלם.
    עשיתי אצלם בשבוע 9 ויצא הכל תקין בלי שום סיבוכים לוקחים פשוט בדיקת דם וזהו..
    תחפשו NIPT PANORAMA יש הרבה ביקורות טובים עליהם
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה