שאלה לגבי הביוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,
    הפרשי הזמנים בין המחזורים שלי פחותים מ-28 ימים (כ-25 יום בממוצע), כך שעל פי חישוב הביוץ כ-14 יום לפני יומו הראשון של המחזור, יוצא כי לפעמים הביוץ שלי מגיע ממש יום אחרי סיום המחזור ולפעמים אף גובל עדיין בדימומים האחרונים.
    המחזור שלי בצורתו - כ-4 ימים ראשונים דימום מאד מאד חלש (מעט הפרשות חומות) ואח"כ יומיים-שלושה של דימומים מאסיביים.
    השאלה אם אני אמורה לחשב את הביוץ מהיום הראשון (כלומר מהדימום המאד חלש) או מתחילת הדימום הרציני.

ושאלה נוספת, קיבלתי מחזור לפני 10 ימים (מתוכם ה-7 הראשונים היו ממש חלשים), ולפי החישוב הביוץ שלי אמור להיות מחר, ואני עדיין מדממת. האם זה הגיוני?

תודה מראש
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,
    אם הוסת סדיר כל 25 ימים, הביוץ מתרחש ככל הנראה ביום ה 10-11. לרוב מקובל לספור החל מהדימום המשמעותי. על מנת לוודא שאת אכן מבייצת, ניתן לנסות להשתמש בערכת ביוץ ביתית, או לבצע אולטרה-סאונד למעקב זקיקים החל מהיום ה 6-7 לוסת.

ד"ר מוריה קירשנר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה