שעות העבודה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום קוראים לי אולגה אני עובדת בחברת פוקס שנה ואני בהריון בשבועה 32 אני שייכת להריון בסיכון גבוה באסף הרופה אז השאלה היא כזו בכול פעם כאשר הייתי באישפוז יום הייתי שם מהבוקר שזה 800 עד שעה 1300בצוהוריים בכול הייתי לוקחת פתק של אסף הרופה של אשפוז יום ובכול אותם יומים לא הייתי חוזרת בחזרה לעבודה היצגתי לחברה 40שעות של אך הם לא שילמו לי את כספי מכוון שלא הייתי חוזרת באותו יום לעבודה אני רוצה לדעת האם הם צודקים בזה שהם אומרים שלא הייתי מגיעה באותו יום לעבודה הרי זה הייה ביקור של 8שעות עבודה באסף הרופה למה הייתי צריכה לחזור תודה מרוש
1 תגובות
עמוד 1
  • אמורים לשלם ללא קשר

עו"ד יעל בועז
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה