הילדה נרדמת רק בעגלה. למה? מה עושים? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• היא בת ארבעה חודשים ומאוד מתקשה להירדם במיטה שלה. מצד שני, אני רק שמה אותה בעגלה - והיא נרדמת תוך שניה. אפילו על הידיים היא לא נרדמת. זה ממש לא היה ככה עם אחיה בן ה-5.
    גם כשאני נותנת לה להירדם בעגלה ואז מנסה להעביר אותה למיטה - היא מתעוררת. אז אולי זה קשור לעגלה? כרגע משתמשת באיזי ווקר מדגם qtro, ולאחיה הייתה לי איזושהי אינגלזינה, לא זוכרת מה הדגם.
    בקיצור, אני מתחילה לפחד שהיא תישן בעגלה עד הגיוס... עצות?
1 תגובות
עמוד 1
  • הי סיוון.
    תוכלי ללמד את בתך להרדם במיטה שלה בהדרגה. לשם כך ידרשו ממך המון סבלנות, עקביות והתמדה.
    בחרי שינה אחת (עדיף את השינה הראשונה ביום) והתחילי ממנה. לאחר שיסתדר, עבדי כך גם על שאר פרקי השינה.

ממליצה להניח אותה במיטה (רצוי לא כשהיא עייפה מדי) ולשבת לידה עד שנרדמת. את יכולה לעזור לה עם טפיחות / מגע. בפעמים הראשונות, ייתכן וייקח זמן רב עד שתרדם, אך כך היא תוכל ללמוד לאט ובהדרגה.

בנוסף, נסי להניחה פעמיים שלוש ביום במיטתה כאשר היא ערה למשך כמה דקות ולשחק איתה במשהו נחמד (קוקו, ידיים למעלה על הראש וכו'...). כך אפשר יהיה ליצור הקשר חיובי למיטה.

בהצלחה !!!

מיטל דרורי
    יועצת שינה מוסמכת מטעם "בייבי לינק"
    ומדריכה להתפתחות תינוקות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה