הפלה טבעית-כואב לי בלב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות, אני בת 36 , לפני שבועיים עברתי לצעריי הפלה טבעית הייתי בשבוע ה-7 , אני ובעלי מחכים כבר יותר משנה להריון ולקחנו את זה מאוד קשה, רציתי לדעת אם מישהי יודעת, כמה זמן מומלץ לחכות כדי להיכנס שוב להריון? , קראתי קצת בפורומים שצריך לחכות לפחות שני מחזורים ואז לנסות, האם מישהי נקלטה ישר לאחר הפלה? אני מאוד רוצה לנסות שוב אבל אמרו לי שאם לא מחכים אז יש סיכויי גבוהה להפלה נוספת...
    בנות אני חייבת עזרה מנסיונכן...
5 תגובות
עמוד 1
  • היי מקסימה קודם כל מצטערת לשמוע... עברתי את זה בשבוע מעט מתקדם יותר וכן מומלץ לחכות לפחות מחזור אחד...
    בהצלחה לקליטה מהירה והריון תקין
  • בשבוע 7 מומלץ לחכות חודש אחד גם אני לצערי עברתי בעבר הרחוק שלי הפלה בשבוע 7 חיכיתי למחזור אחד ובאותו מחזור נקלטתי......יש רופאים שאומרים שבשלב כזה לא צריך לחכות..יש כאלה שבודקים בטא שמתאפסת(בהריון הבטא עולה וכשהגוף חוזר לקדמותו הבטא מתאפסת...)
    בקיצור אני הייתי ממליצה להתייעץ עם הרופא...........
    אגב...הפלה טבעית איננה שום סימן לבאות-זה רק אומר שאת יכולה להכנס באופן טבעי להריון.... אין לי מושג אם יש לך עוד ילדים אבל.אני אחרי ההפלה נכנסתי ל2 הריונות באופן טבעי על החודש הראשון של הנסיון.......
  • היי חמודה, אני בת 38 עוד מעט
    אני עברתי 6 הפלות 3 לפני כל ילד (יש לי שניי בנים) לפני הבן השני שלי לא חיכית אחרי כל הפלה פשוט המשכתי לנסות וזה הצליח שניהם בצורה טבעית כמובן ועכשיו אני מנסה להביא את השלישי/ת
    מקווה שתתעודדי צריך המון סבלנות וזה מגיע
    בהצלחה
  • בהצלחה

• היי חמודה. עברתי לפני 3 חודשים הפלה טבעית גם כן. לא חיכיתי ממש אבל קרה הנס הטבעי הזה ועכשיו אני בהיריון שוב. כל אחת והקצב התאוששות של הגוף שלה-פלא טבעי בלתי יאמן.
    בהצלחה :)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה