משחק עם הציצי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עתי בן 4.5 חודשים כל פען שהוא יושב על הציצי הוא משחקקקקקקקקק

אני לא מבינה למה הוא הוא עושה את זה וזה גורם להנקות תכופות כי הוא נהיה רעב

רק מבקבוק הוא אוכל כמו שצריך ( מאילוצים אני משלבת לו פעם ביום בקבוק סימילאק )

3 תגובות
עמוד 1
  • היי :)
    יכולות להיות לכך הרבה סיבות , למשל, גירויים רבים סביבו וסקרנות שלו לסביבה , צמיחת שיניים , אולי ירידה מעט בתפוקת חלב עקב תחיחת נטילת גלולות או סיבות אחרות , לא הייתי מוותרת .. אלא מזמינה יועצת הנקה ועושה בירור מקיף ,
    התחלת גלולולת? שינוי כלשהו בת**** או אורח חיים ? חזרה לעבודה ? לשון קשורה ?
    חזרי עם עוד פרטים :)

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • לא .שום דבר
    אני עם התקן מירנה כבר חודשיים, לא חזרתי לעבודה,וכן יש לי חלב
    לשון קשורה ? מה לא הייתי עולה על זה לפני כן ? ען ראו אותי יועצות הנקה בבית חולים ואמרו שיש לי תפיסה נכונה
    אבל זה כן יכול להיות סקרנות כי הוא גם תינוק עירני מאו\ד

• אוקי ,
    נסי להניק אותו עם כמה שפחות גירויים בשקט , בלי טיוי, אפילו טיפה להחשיך בלי לדבר בפון בלי לדבר ען אחרים תוך כדי ותראי אם יש שינוי:)

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה