היתייעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד״ר שלום,

אז ככה לאחר שנה ו3 חודשיים בניסיונות להרות
    עברנו את כול הבדיקות האפשריות
    בעלי - בדיקות דם אולטראסאונד אשכים וספירת זרע, התגלה זרע באיכות נמוכה תנועתיות לא טובה ומראה זרע לא טוב , ווריקוצל דרגה 2
    אני- עשיתי את כול הבדיקות פרופיל הורמונלי lh גבוה ואין יחס שווה מול ה FSH ( מקווה שהבנתי נכון) עפ״י us ובדיקות דם ומעקב זקיקים הרופא קבע שיש לי שחלות פוליצסטיות
    צילום רחם- עשיתי הרחם תקין חצוצרה שמאל תקינה לחלוטין החצוצרה השנייה סתומה מעט
    אני בת 23 בעלי 24
    עברתי כבר 4 סבבים של איקקלומין תמיד יש תגובה טובה התפתחות של 2-3 זקיקים גדולים
    בסבב ה4 של האיקקלומין עברנו הזרעה אחת בסיום ההשבחת זרע קיבלנו דף פירוט שמראה שהזרע אחרי ההשבחה באיכות מעולה
    ובכול זאת ההזרעה לא צלחה!

לאור כול הנתונים שפרסתי בפניך מה הטיפול המשך שאת היית ממליצה?
    לאן היית מפנה?
    מה הטיפול המשך שהיית ממליצה?

תודה רבה
    וסליחה על החפירה

1 תגובות
עמוד 1
  • שלום מורן,
    את מתארת מקרה שבו בעיה משולבת: איכות זרע נמוכה, הפרעה בביוץ ובעיה בחצוצרה ("סתומה מעט" עפ"י הגדרתך).
    על מנת לתת ייעוץ במקרה כזה יש צורך להכיר היטב את נתוני הבדיקות שעשית ולא ניתן לעשות זאת דרך הפורום.
    באופן כללי ניתן לומר שבמידה והזרעות אם איקקלומין לא מצליחות בשלב הבא ניתן לעבור לטיפול בהזרעות עם זריקות הורמונליות או בהפרייה חוץ גופית. ההחלטה תלוייה בנתוני הזרע והממצאים בצילום הרחם.

בהצלחה !

ד"ר מוריה קירשנר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה