בעיית הרדמות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הבן שלי בן 11 וחצי חודשים ומאוד קשה לו להרדם,הוא מסתובב במיטה בין 20 דקות לחצי שעה ובוכה,אני באה ,נותת לו מוצץ ויוצאת.גם בלילה הוא קם מספר פעמים בבכי,נותת לו מוצץ והוא חוזר לישון. האם אני עושה טוב או גורמת לו לפתח תלות במוצץ שאני מביאה לו? יש לציין שהוא לא מחפש אפילו את המוצץ בזמן שבוכה ככה שלא יוכל לקחת אותו לבד..מה לעשות?
1 תגובות
עמוד 1
  • הי
    לגבי הקושי להרדם - ממליצה לבדוק כי בנך לא הולך לישון בשעה מאוחרת מדי וכי ישן מספיק במהלך היום. בגיל זה מומלץ לישון כשלוש שעות במהלך היום, בשני פרקי שינה. ממליצה לא להשכיב אחרי 19-20 (תלוי מתי התעורר מהשינה האחרונה ביום). נסי להקדים לו את שעת ההשכבה באופן עקבי, ייתכן וזה יעזור

לגבי המוצץ - את לא יוצרת לו תלות ודווקא טוב שיש לו משהו שיכול להרגיע אותו. יחד עם זאת - חשוב שילמד לקחת את המוצץ בעצמו ולא יהיה תלוי בך לצורך כך.
    ממליצה במהלך היום להגיש לו את המוצץ ביד, על מנת שיתרגל לקחת אותו לבד ובהמשך גם להניח לידו במקום לשים ישר בפה.
    אחרי שעובדים על היום, אפשר להניח לו המון מוצצים במיטה וכשנגשים אליו- לשים לו את המוצץ ביד ולהובילה לפה. לאחר כמה זמן - רק לתת ביד וכך יתרגל לאט לאט לקחת בעצמו.

בהצלחה !!!

מיטל דרורי
    יועצת שינה מוסמכת מטעם "בייבי לינק"
    ומדריכה להתפתחות תינוקות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה