היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שושקיש אין לך בעיה ב"ה אך תחשבי ברגיל את מבייצת ביצית אחת וההורמונים גורמים שיהיו יותר , 9 נשאבו ו5 הופרו זה הישג - ברור שההרגשה היא אישית לאיך שאת מקבלת את זה , אז תקשיבי לזה : אצלי 3 ביציות נשאבו , אחת הופרתה והוחזרה ונאדה גורנישט מחכה לעוד חודשיים....... תשארי אופטימית לפעם הזאת אם את מחכה לתשובה , תשארי אופטימית לכל מהמורה שיכולה להגיע בחיים קבלי חיזוקים להמשך הדרך , אני שואבת אותם מהרצון העז לחבק צאצא חדש
תראי עד כמה זה לא אומר כלום ...
הריון קודם ( שלא צלח ) נקלטתי בניסיון הראשון טבעי אבל היה מחוץ לרחם .
בהריון עם שירה : שאבו 8 ביציות הופרו 3 אחד לא שרד 2 הוחזרו 6 תאים ו8 תאים
אחד צלח ברוך ה׳ בן פורת יוסף !!!!! 555555
אז זה לא אומר כלום כי זה תלוי בגוף שלך כמה הורמונים נותנים לך ואיך הגוף שלך מגיב להם ...
תהיי בקשר מאמי ואל דאגה מספיק עובריקו אחד כדי שיצליח !!!
שאיבה ראשונה 9 נשאבו רק 2 שרדו היה טיפול אסוני משהו, שאיבה שניה 11 נשאבו כולם הופרו כלום לא נקלט, שאיבה שלישית 9 נשאבו 6 אם איני טועה הופרו בהצלחה 3 הוחזרו מתוכן 1 נתפס ברוך השם 5555 ו2 הוקפאו .
ריידס מאמוש את בהריון???
היתה לי רק שאיבה אחת עד היום אז : שאבו 15 הופרו 5 ,1 הוחזר ו4 הוקפאו..
היום בעז"ה מקבלת תשובת בטא ונדע אם נקלט או לא..
מחזיקה לך מיליון
איזה כייף לכן ששאבו לכן כ"כ הרבה לי שאבו רק 4 פעם קודמת!! האמת שמחר יש לי עוד שאיבה- הרבה הבצלחה לי הלוואי ויהיה לי נס חנוכה!!!
"תן לי את הכוח להיות שמחה ומאושר, תן לי את הכוח לעבור את הימים האלו..."
המון בהצלחה!!!
לא יודעת.. אין לי הרבה זקיקים בכלל 2 גדולים: 21 ו-16 אבל עטד 2 קטנים- 11 ו 12 האמת שאני קצת לחוצה אולי זה מוקדם מידי ה E2 שלי 3557 זה לא מוקדם מידי??
"תן לי את הכוח להיות שמחה ומאושר, תן לי את הכוח לעבור את הימים האלו..."
לא, זה בסדר גמור!
בטיפול הראשון והמנצח מלפני 4 שנים שאבו 12 בייציות מתוכן 6 הופרו 2 הוחזרו כשהן 6 ו 7 תאים ואחת מהן זו הבת המהממת שלי..בטיפולים האחרונים, נשאבו 5 רק 1 הופרה התחלק ל 2 תאים ככה הוחזר ולא הניב תוצאות..בטיפול שאחריו נשאבו 16 ביציות רק 3 הופרו מתוכן הוחזרו 2 כאשר שניהם בני 3 תאים ולא הניבו תוצאה רצוייה..ממתינה למחזור (באיחור בנתיים של 6 ימים לא יודעת למה) וחוזרת לעוד סבב טיפולים..
היי בנות. מה זה אומר אם שאבו 27 והופרו 11? חדשה בנושא,
היי בנות. מה זה אומר אם שאבו 27 והופרו 11? חדשה בנושא,
היי, שאלה משנת 2020 : ) ביררת בסוף מה זה אומר? לי עשו שאיבה של 24, הופרו רק 9... מה זה אומר? למה זה קורה?
היי, שאלה משנת 2020 : ) ביררת בסוף מה זה אומר? לי עשו שאיבה של 24, הופרו רק 9... מה זה אומר? למה זה קורה?
היי יוליה... זה אומר ששאר הביציות לא היו בשלות או איכותיות מספיק. ו9 עוברים זה נהדר! תשמחי. בהצלחה