שעות שינה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    הבת שלי בת שנה וחודש. היא קמה בשש או שבע בבוקר ובשעה 9 וחצי - עשר נרדמת לשעה וחצי, היא ישנה גם שעתיים בצהריים ולפעמים גם שלוש.
    בערב בתשע וחצי אחרי הסימילאק האחרון לאותו היום, אני מנסה להשכיב אותה לישון אבל היא לא מוכנה לישון במיטה אלא רק בעגלה בטיול...
    בלילות האחרונים אני שמה אותה במיטה עם טלויזיה אבל היא לא מוכנה להירדם ורק כשאני מעבירה אותה לעגלה מול הטלויזיה בסלון ומנדנדת אותה רק אז היא נרדמת...
    הייתי שמחה לדעת כמה ומהם השעות שילד בגיל הזה צריך לישון במשך היום ומה לעשות כדי שהיא תירדם במיטה שלה ולא בעגלה
    תודה!

שלייי
1 תגובות
עמוד 1
  • הי שלי
    בגיל שנה וחודש, מומלץ לישון כ- 11 שעות בלילה וכשעתיים עד שלוש שעות במהלך היום. בסביבות גיל זה, או בעוד כמה חודשים, עוברים בדרך כלל לשנת צהריים אחת במהלך היום.

על מנת ללמד את בתך להרדם במיטה שלה, ממליצה על כמה דברים-

א. להקפיד על טקס שינה מסודר וקבוע, שחוזר על עצמו בכל ערב וכולל: ארוחת ערב, אמבטיה, הלבשת פיז'מה בחדר, סיפור בחדר ולמיטה. ממליצה לאחר האמבטיה ללכת ישירות לחדר ולא להדליק טלביזיה (זו הצפה של גירויים לפני השינה, גם אם מדובר בתכנית "רגועה")

ב. להקדים את שעת ההשכבה בערב. מדובר בשעה מאוחרת מדי לגיל זה. יתכן ובתך מגיעה למצב של עייפות יתר - מה שהופך את ההשכבה ורצף השינה לקשים יותר

ג. במהלך שעות הערות, לשים את בתך במיטתה ולשחק איתה שם למשך כמה דקות, על מנת ליצור הקשר חיובי למיטה

ד.להשכיב את בתך במיטתה ולשבת לידה עד שנרדמת. גם אם היא תביע מחאה בהתחלה, עליה לקבל ממך מסר מאד ברור ועקבי וכך תלמד בהדרגה שנרדמים רק במיטה. את יכולה לעזור לה באמצעות טפיחות או קולות מונוטוניים

בהצלחה !!!

מיטל דרורי
    יועצת שינה מוסמכת מטעם "בייבי לינק"
    ומדריכה להתפתחות תינוקות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה