פיטורים בהריון - האם אני מוגנת לאחר שובי לעבודה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב
    במהלך ההריון הבוס שלי רצה לפטר אותי בחודש מתקדם, הייתי מיוצגת ע"י עו"ד, ככל הידוע לי זה לא הגיע עד כדי בקשת אישור מהתמ"ת , ובסופו של דבר הבוס חזר בו בגלל ההריון. יש לי י סוד להאמין שהבוס ירצה לפטר אותי שוב ברגע שיוכל. (לא שאני עובדת כזו גרועה אלא שזה כבר נהיה עניין פרסונאלי ביני לבינו וקשה לשקם את היחסים)
    נאמר לי שאי אפשר לפטר אותי גם לאחר הלידה במשך שלושה חודשים משובי לעבודה.
    האם זה נכון?

אם זה נכון, מה קורה במידה ואני משהה את חזרתי מחופשת הלידה, ולוקחת חל"ת של חודשיים?
    האם כשאחזור לעבודה, גם אז אהיה מוגנת מפיטורים אפשריים לשלושה חודשים ברגע שאני חוזרת ? או שההגנה הזו תחול עלי רק בקיזוז הזמן שלא חזרתי?

תודה רבה!
1 תגובות
עמוד 1
  • יקירתי, אני חושבת שעליך לקבל ייעוץ מפורט יותר שמתאים בדיוק לנסיבות שאת מתארת. אני שמה לב שבשאלותייך עולים דברים חדשים ויתכן שבמצב בו אינני רואה את כל התמונה השלמה הייעוץ הנכון ביותר לגבי מצבך מתפספס וחבל, וזאת במיוחד לנוכח העובדה שמדובר במעסיק כפי שאת מתארת. לפעמים מה שנראה כפתרון קל עולה אחר כך יקר ומצטערים על כך וחבל.

עו"ד יעל בועז
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה