מוצץ בלילה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,
    הבת שלי עוד מעט בת חצי שנה. מגיל 4 חודשים היא ישנה בלילה בלי לאכול.
    הבעיה שהיא מס' פעמים בלילה מתעוררת/בוכה כשהמוצץ שלה נופל ואני צריכה לקום במיוחד לחדר שלה בכדי להחזיר לה אותו לפה. לפעמים כשהיא ממש מתעוררת אני נתנת לה קצת מים וזה מרגיע אותה.
    השאלה שלי, איך מתגברים על כך שהמוצץ לא יפול או שלא תהיה תלותית במוצץ בלילה?
    אני חייבת לציין שהיא הולכת לישון בסביבות 20:00 ואחרי כשעה וחצי נופל לה המוצץ ורק מסביבות השעה 2:00 היא מתחילה לבכות למוצץ.

תודה מראש

1 תגובות
עמוד 1
  • הי
    טבעי שהמוצץ נופל, כאשר נכנסים לשינה עמוקה ואין דרך למנוע זאת. יתרה מכך, מצוין שהמוצץ מהווה עבור בתך הקשר שינה, שמרגיע אותה ועוזר לה לחזור ולהרדם.
    אז מה עושים? בגיל חצי שנה והלאה, אפשר להתחיל ללמד בהדרגה לקחת את המוצץ לבד. מדובר בתהליך שיכול לקחת זמן, אבל אפשרי בהחלט. נסי במהלך היום לשים לה את המוצץ בכף היד במקום ישירות לפה ועזרי לה להוביל את המוצץ לפה (כל זאת במידה והיא אינה עושה זאת כמובן. אם היא כבר שמה בעצמה בפה, דלגי על שלב זה). עבדי איתה על הבאת המוצץ לפה דווקא בשעות הערות בהתחלה.
    לאחר כתקופה, הגישי לה את המוצץ ליד ותני לה להובילו לפה בכוחות עצמה. כשתתרגל לכך, אפשר יהיה להניח לה במיטה כמה מוצצים וכשנגשים אליה בלילה, להגיש לה בהתחלה את המוצץ ליד ולעזור לה להביאו לפה. לאחר כתקופה, רק להגיש לה ליד והיא כבר תשים אותו לבד בפיה. כך היא תלמד בהדרגה לקחת אותו לבד.
    עד אז ובמקביל, המשיכו לתת לה את המוצץ. טוב שיש משהו שעוזר לה לחזור ולהרדם במהירות.

בהצלחה

מיטל דרורי
    יועצת שינה מוסמכת מטעם "בייבי לינק"
    ומדריכה להתפתחות תינוקות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה