שאלות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי

אני התחלתי טיפולים לא מזמן בארה"ב, וזה ממש שונה מישראל אז אני אשמח לקבל כמה הבהרות בעברית
    גם אני לא מקבלת את תוצאות הבדיקות ביד אז אני אנסה לתת את רוב המידע שידוע לי.
    אני עושה IUI בטיפול הקודם- היו יותר מדי זקיקים ולכן הוחלט על הפסקת הטיפול (בעיקר בגלל ההיסטוריה שלי- לידות מוקדמות, בינהם תאומים שלא שרדו).
    חיכנו לקבל את המחזור שלא הגיע, בגלל שאני פוליציסטית הרופא נתן לי תרופה לקבל את המחזור. אחרי כשבועיים לנטילת הכדורים הגיע המחזור וביקשו ממני ביום השני לבוא לבדיקת דם - הestradiol היה גבוה מדי (700 נדמה לי) ולמחרת ביקשו שאגיע לאולטראסאונד לראות אם יש ציסטה.
    בבדיקה ראו שיש ציסטה קטנה שכנראה תספג לבד, ואמרו שצריך לחכות למחזור הבא כי עם הציסטה לא רצוי לתת טיפול. בנוסף הוסיפו לבדיקת דם- גם HCG
    הבנתי שכמובן אני לא בהריון מהבדיקה, אבל נאמר לי שדווקא בימים האלה הם מבקשים מאיתנו 'לעבוד' כי ייתכן ואני מבייצת
    כאן אני מבולבלת... איך ייתכן שבזמן הדימום אני מבייצת? איך ייתכן שהכדורים שנטלתי לקבל מחזור עשו ביוץ במקום??

אשמח להבהרה..תודה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום נוגה,
    הכדורים לא גורמים לביוץ, יתכן מצב שבו מתרחש ביוץ תוך כדי נטילת הכדורים

ד"ר מוריה קירשנר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה