גם כשלא חוזרים מחופשת הלידה בזמן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תודה רבה לך.
    ועוד שאלה הנובעת מתשובתך. האם זכות זו להתפטר בדין מפוטרת כדי להיות עם התינוק עומדת לי גם כאשר לא חזרתי מחופשת לידה בזמן אלא השהיתי את חזרתי כחודש או חודשיים אחרי חופשת הלידה? (ובלבד שזה בתוך הטווח של תשעה חודשים מיום הלידה)
    או שאם לא חוזרים בזמן זה מקשה על העניין?

המון תודה.
    את מאוד עוזרת בימים אלה של חוסר וודאות ותכנונים ביחס לעתיד, הניסיונות המבולבלים לשלב הורות טרייה עם עבודה.....
4 תגובות
עמוד 1
  • לכמה זמן הייתה הארכה? האם בחל"ת?

עו"ד יעל בועז
  • ההארכה היא לחודשיים וחצי שלושה. כלומר עדיין בתוך הטווח של התשעה חודשים מיום הלידה.
    ובכל זאת, אם תגידי שזה תלוי במעסיק ושהחוק לא חד משמעי בעניין ושעדיף לא לקחת חלת כדי לא להסתבך עם עניין לא חד משמעי - זה מאוד יעזור לי. זה לא שכבר עשיתי את זה אלא אני שוקלת את ההמשך ומנסה לוודא שלא אפסיד את זכויותיי אם אעשה .

• על מנת שאענה לך עלי לדעת מה הותק בעבודה.

עו"ד יעל בועז
  • שלום עו"ד בועז
    הוותק בעבודה בעת היציאה לחופשת לידה היה שנתיים ושמונה חודשים.

תודה לך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה