גוש בפיטמה דחוף! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,אני מניקה כבר שלושה חודשים,לפני בערך שבועיים וחצי שמתי לב לגוש בפיטמה ,האמת שגם בקושי יצא חלב מהצד הזה. כעט התינוק אינו יונק מהצד הזה אך אני שואבת פעם ביום ממש מעט. בפיטמה שקעה מעט, המקום אינו כואב ואינו מודלק.ולא אדום. מודאגת מאוד מישהי יכולה להגיד משהו בנושא?

ליאור גבאי
7 תגובות
עמוד 1
  • ברוכה הבאה :)
    הגוש בפטמה עצמה או תחת ההילה או בהיקף השד ?
    אולי זו צינורית סתומה , אני מציעה ללכת לראות כירורג שד במקרה כזה . או יועצת הנקה שתבחן פיזית את השד .
    עדכני אותנו

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי ליהי סופרין

ברוכה הבאה :)
    אולי זו צינורית סתומה , אני מציעה ללכת לראות כירורג שד במקרה כזה . או יועצת הנקה שתבחן פיזית את השד .
    עדכני אותנו

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה

ליאור גבאי
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי ליהי סופרין

ברוכה הבאה :)
    עדכני אותנו

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה

ליאור גבאי
  • שלום ליהי.
    הגוש ממש בפיטמה.היא קצת שינתה צורה.ובקושי יוצא חלב.הוא לו מסכים לינוק משם.אז הייתי שואבת פעם ביום ממש מעט,ועכשיו הפסקתי.אני מניקה רק מצד אחד.
    זקוקה לתשובה בדחיפות.
    תודה.

ליאור גבאי
  • שלום ליהי.
    הגוש ממש בפיטמה.היא קצת שינתה צורה.ובקושי יוצא חלב.הוא לו מסכים לינוק משם.אז הייתי שואבת פעם ביום ממש מעט,ועכשיו הפסקתי.אני מניקה רק מצד אחד.
    זקוקה לתשובה בדחיפות.
    תודה.

ליאור גבאי
  • שלום ליהי.
    זקוקה לתשובה בדחיפות.
    תודה.

ליאור גבאי
  • היי ליאור,
    התשובה הטובה ביותר שאתן לך היא לפנות מייד למדריכת הנקה שתסתכל על השד ועל היניקה , תאבחן ןתתן מענה או תפנה אותך לגורם רםואי מתאים .
    קשה לאבחן ככה בלי לראות ואת מציינת שלא מניקה כבר מהשד אז גם צפוקת החלב בו עלולה להעלם , מוזמנת לפנות אליי באופן אישי ואעזור לל למצוא מדריכת הנקה מוסמכת באיזור מגורייך 

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה