היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני בהריון שני שלי בחודש רביעי. בהנקה הקודמת נהיה לי כמין חתך בין השד לפיטמה והיתי חיבת להפסיק את ההנקה בגלל זה .זה היה אחרי 7 חודשי הנקה זה הגיעה למצב של דימום וכאב ממש חזק. אני עכשיו כבר שנתים אחרי והשבוע שוב נפתח לי החתך!!!! זה ממש שורף וכואב זה כמו שיפשוף עמוק.
השאלה מה יש לעשות לגבי זה? יש לי משחה שנתנו לי בהנקה הקדמת אבל לא נראה לי שזה כ"כ עוזר (משום שזה נפתח בהפרש של שנתים) האם אני יוכל להניק עכשיו? האם זה יכאב? יכביד? האם יש תכשירים או טיפול לעשות?
אני ממש מחכה לתשובה
תודה רבה
מירים
3 תגובות
עמוד 1
היי יקירה ומזל טוב , לא הבנתי האם החתך עכשיו נפתח מעצמו או כתוצאה מהנקה , כי הבנתי שעוד לא ילדת .. בכל מקרה הייתי מציעה שתראה אותך מדריכת הנקה ותאבחן את החתך אן זה סדק או פטרייה או כל דבר אחר ולפי זה תתאים טיפול , בינתיים את יכולה למרוח אלוורה עדיף של חברת flp אסור להניק עם זה ! עדכני אותנו :)
ליהי סופרין, N.D מדריכת הכנה ללידה והנקה
תודה רבה על העזרה
אני עדין לא ילדתי אני עכשיו נכנסתי לחודש חמישי החתך נפתח מעצמו אני יקנה את האלוורה ואני ינסה חמתוא מדריכת הנקה קרובה אלי... היא תוכל לעזור לי אם אני עדין לא מניקה?
שוב תודה רבה
מירים
מדריכת הנקה תוכל לזהות מה סוג הפצע אבל גם רופא יוכל אני מניחה... תוכלי לפחות לטפל בזה טרם עת אם אכן זה חתך אפשר לטפטף שמן לבנדר שממש עוזר לאחות חתכים וגם ויטמין E נקי יכול לעשות עבודה נפלאה אבל כמובן לא בזמן ההנקה !! . וגם תרסיס אלופרסט או אלוורה כמו שהציעה ליהי המתוקה