שינה אצל תינוקת בת חודש וחצי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב! בתי בת חודש וחצי. בדרך כלל היא נרדמת תמיד אחרי הנקה על השד שלי. במהלך היום אני שמה אותה לישון בעגלה והיא ישנה, אבל בערב יש בעיה. אני מניקה אותה נניח לפני שיינת לילה, היא נרדמת על השד שלי כמו תמיד ואחרי זה אני שמה אותה בעריסה והיא ישר מתעוררת ומתחילה לבכות. שום דבר לא עוזר לה, אני שוב לוקחת אותה, נותנת לה קצת שד, כי זה דבר יחיד שה מרגיע אותה, היא שוב נרדמת, שוב אני מעבירה אותה לעריסה ושוב היא מתעוררת. וככה זה יכול להיות במהלך 2-4 שעות. מה עלי לעשות? למה כשאני מעבירה אותה לעריסה היא ישר מתעוררת ומתחילה לבכות. אני אפילו מנסה אחרי שהיא נרדמת לאחר הנקה להחזיק אותה קצת על הידיים שתישן יותר חזק וזה לא עוזר. אשמח לעזרתך. תודה
1 תגובות
עמוד 1
  • הי.
    בתך עדיין קטנה ולפי תיאורך, היא משתמשת בהנקה גם כהקשר לשינה והירדמות, וזה טבעי.
    על מנת ללמד אותה להרדם בכוחות עצמה, תוכלי בהמשך לנסות לעצור את ההנקה כאשר היא מתחילה להרדם ולהמשיך לעזור לה עם ההרדמות משם. אפשר להניח אותה בשלב זה בעריסה, כאשר היא כמעט רדומה ולעזור לה באמצעות מגע (טפיחות למשל) וקולות מונוטוניים (שששש / אהה אהה אהה).
    כפי שציינתי, בתך עדיין קטנה וזקוקה להמון מגע וחום. אין לצפות ממנה בגיל זה, כי תרדם בכוחות עצמה בערב. נסי לאט ובהדרגה את אשר ציינתי והאזרי בהמון סבלנות.

בהצלחה !!!

מיטל דרורי
    יועצת שינה מוסמכת מטעם "בייבי לינק"
    ומדריכה להתפתחות תינוקות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה