צירים מוקדמים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,

רקע:
    אני בת 27, הריון ראשון ספונטני.
    הגעתי ביום חמישי שעבר לבדיקת מוניטור כי היה נדמה לי שהעובר זז פחות (אז הייתי שבוע 32+3). עשו לי מוניטור 30 דק' שבמהלכו נתגלו צירים תכופים. לאחר שהאחות העירה את תשומת לבי ואחרי שהיא שאלה אותי האם לא הרגשתי כאבים או התקשויות, נזכרתי שכבר לפחות שבוע לפני אני מרגישה המון התקשויות בבטן, כל כמה דק'...
    פשוט מחוסר ניסיוני חשבתי שזה נורמלי.
    לאחר המוניטור בדק אותי רופא שראה שאין פתיחה ואורך התעלה 30 ונתן לי הפניה למיון. למחרת בבוקר ניגשתי למיון למוניטור חוזר שבו שוב היו צירים, חיברו אותי לעירוי ואח"כ הרופא הבכיר החליט לשלוח אותי הביתה עם מרשם לכדורי פרסולט 60 מ"ג ליום עד שבוע 36.
    אתמול הייתי אצל הרופא שלי כדי לעדכן אותו בעניין. הוא נתן לי לבינתיים מנוחה של 14 ימים והמשך טיפול במרכז בריאות האישה. שם עשו לי שוב מוניטור שהראה צירים ושם הרופא אמר לקחת את הכדורים עד שבוע 34 ולא 36.

כמה שאלות:
    1. האם מנוחה של 14 יום מספיקה לי? אני מקבלת כאבים ולחצים מקצת הליכה, או התכופפות, או לחץ נפשי וכו', ובעבודה שלי מלחיצים אותי נורא 9 שעות ביום.
    2. האם לקחת את הכדורים עד שבוע 34 זה מספיק? פעם אחת פספסתי וכבר היו לי התקשויות די תכופות שממש הקשו עליי. אני פוחדת להפסיק ולחזור לשגרת הצירים מה שיכול להוביל לכך שאני אלד פג...
    3. סליחה על השאלה אבל האם יכול להיות שהצירים גורמים לי לפעילות מעיים מוגברת? זה משהו חדש שיש לי מאז הצירים...

תודה מראש וסליחה על אורך ההודעה...
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

1. זה משהו לדיון בינך לבין הרופא שלך, אינני יכול להביע על זה דעה רק על בבסיס הכרותינו בפורום.
    2. כן, עד שבוע 34 זה מספיק
    3. לא, אין קשר בין השניים

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה