רגישות לחלב? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום !

תינקת שלי בת 4 חודשים אוכלת חלב אם שאוב, לפעמים קורה שבסוף היום אין לי מספיק חלב, אז החלטתי לתת לה באמצע היום תחליב כמו מטרנה, סימילאק, כמובן שאכלה בבכי, צרכות כי היא לא מכירה משהו אחר חוץ מחלב שלי, וגם אחרי שעתיים וחצי מקיאה גם מטרנה וגם סימילאק,( ניסינו פעמיים) הלכנו לרופא , הוא המליץ לנסות מטרנה צימחית, כמובן שזה לא טעים בכלל, אכלנו ולא הקאנו! השאלה היא האם זה רגישות ללקטוז או בגלל שלא טעים לה, אולי כדאי לנסות שוב מטרנה חלבית וסימילאק? כי לא בא לי לתת לה משהו שהוא פחות טעים, והיא אוכלת צימחי כמו תרופה שזה פשוט מגעיל!
    אנא עזרו לי, כי אני פשוט עייפה מלשמוע צרכות ובכי בזמן האכלה!

תודה מראש. וסליחה על מכתב ארוך.....\

אלונה.
1 תגובות
עמוד 1
  • הי אלונה
    רגישות ללקטוז, אפשר לזהות אצל רופא הילדים. ממליצה להתייעץ עמו שוב.
    בהצלחה

מיטל דרורי
    יועצת שינה מוסמכת מטעם "בייבי לינק"
    ומדריכה להתפתחות תינוקות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה