IVF - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,
    אני בטיפולי IVF- לאחר החזרת מוקפאים שלא צלחה (העוברים לא שרדו את ההפשרה) - כעת הרופא אמר שנכין מייד את הגוף לשאיבה, עם תחילת הוסת.
    הוסת התחילה וביום הראשון הגעתי לבדיקת דם ואולטרסאונד- עם תוצאות הבדיקות, נאמר לי כי עליי להמתין שבוע ולקחת בינתיים גלולולת למניעת הריון היות והפרוגסטורון שלי גבוה ובמצב כזה זריקות יזיקו. נאמר לי להגיע לאחר שבוע של נטילת גלולות- שוב לבדיקת דם ואולטרסאונד.
    האם זה שיטת טיפול מקובלת? מדוע הפרוגסטרון גבוה?

תודה רבה מראש
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,
    מקובל לתת גלולות כאשר ישנן ציסטות שחלתיות המפרישות הורמונים ומפריעות לתגובה השחלתית בטיפול.
    פרוגסטרון יכול להיות גבוה במצבים שונים. מה היו הממצאים באולטרה סאונד? האם היו ציסטות? מה היתה רמת האסטרדיול והאם בוצעה גם בדיקה לבטא?

ד"ר מוריה קירשנר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה