מוקד אקוגני - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב , ביום חמישי האחרון הייתי בסקירת מערכות ראשונה בשבוע 16.6 הריון ראשון , בסקירה ברוך ה הכל היה תקין פרט למוקד אקוגני שנצפה בלב העובר בחדר שמאל , הרופאה הסבירה שזה מעלה את הסיכוי לתסמונת חלילה מאז אני ממש דואגת ולא מצליחה להרגע , יש לציין שהשקיפות היתה תקינה לחלוטין נצפתה עצם אף ויצא סטטיסטיקה של 1:5861 וזה היות והגיל שלי קצת הוריד 29 ... מחר אני נגשת לבצע תבחין מרובע . לא הופנתי לאקו לב ולא ליעוץ גנטי ! אנא עזרתם אני משתגעת מדאגה !
    בנוסף אובחנה שיליית פתח קדמית האם יש סיכוי שזה ישתנה ???
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,
    מוקד אקוגני הוא ממצא שפיר לחלוטין. כאשר הסיכון לתסמונת דאון מהשקיפות מאוד נמוך, ובהנחה שהתבחין המרובע גם יהיה נמוך אין סיבה לדאגה. אין צורך באקו לב, מכיוון שכאמור מדובר בממצא שפיר. אם את בכל זאת לא רגועה, ניתן תמיד לבצע דיקור מי שפיר.
    מיקום השליה עוד יכול להשתנות במהלך ההריון מומלץ לעקוב בסקירה המאוחרת.

ד"ר דוד דנון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה