היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לא שמעתי על הרבנית הזאת אך שמעתי על חלב עיזים ישירות מהעז הכל עובר
יש תרסיס לפה שנקרא SOS , נמכר בבית טבע (גם בסופרפארם וכדומה) יקר קצת- אבל מצויין ! גם לכאבי גרון עוזר מאוד , כך שיהיה שימושי הבקבוקות
לנו לא עזר SOS כשהיו לנו אפטות..
אורטל- לא ידעתי שהבנות סובלות מזה
כשהבת שלי הייתה בת שנה גם לה היה את הסיפור של האפטות בפה.. זה היה סיוט
[/url
ניסינו חלב עזים. לא עובד אצלינו. ניסינו sos. לא עובד אצלינו. ניסינו מיץ רימונים. לא עובד אצלינו. זובירקס עוזר רק אם נותנים אותו ממש בהתחלה (בעצם לפני הופעת הפצעון הראשון) לכן הוא עוזר לנו בדרך כלל לילד השני שנדבק. אנחנו כבר מצפים לזה ועם הסימן הראשון של משהו שיכול להתפתח לזה, נותנים זובירקס. ניסינו טיג׳ל. עוזר לזמן מוגבל. אם נותנים ממש לפני אוכל זה פותח חלון בלי כאבים שמאפשר לאכול משהו (משהו נוזלי, כמו יוגורט). ניסינו עוד איזו תרופת סבתא הזוייה שממש הייתי צריכה לרקוח בסיר. אבל זה לא עזר והטעם היה מגעיל בטירוף אז שכחתי מה שמים. לרבנית לא הלכנו.
אבל אם את אומרת שהיא טוענת שזה יעבור תוך שבוע, אז לא הייתי מתלהבת כל כך מהחומר. המחלה עוברת בערך תוך שבוע גם בלי שום טיפול, אז לא הייתי קוראת לזה יעיל מי יודע מה...
כפי שאת מבינה אנחנו לצערי מומחים לדבר הארור הזה. מבחינתי זו המחלה המגעילה ביותר מכל מחלות הילדים
אדוה - סבלנו, בלשון עבר, תודה לאל. ולא פעם אחת אלא כמה וכמה פעמים, למחלה הזו יש כמה גרסאות חלק עם חום חלק בלי, תמיד העז עזרה. תודה לאל שזה מאחורינו
אז ככה..... היינו...הייתה מאד נחמדה שאלתן עלויות , ביקור 40 שח ומשחה 60 שח.....מחיר נוחים לכל נפש נכון ללפני שעה , הוא כבר הסכים לשתות בקבוק שלם , מה שבבוקר הוא לא היה מוכן ללגום יותר מ 20 CC כל פעם..... נראה מחר
בטח אתם כבר אחרי אני מכירה אני לקחתי את הבת שלי אחרי ימים של סבל וכאב וזה פשוט עשה פלאים אל תשכחו לקנות גם להמשך טיפול הביתה בהצלחה
0527177286 רחל טבעי טבעי זה עובד בדוק של הרבנית שפיצר