פיטורין-פיצויים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• אני ממש אשמח שתעזרו לי כי אני לא מוצאת בשום מקום הסבר או כתובת שאני יכולה להתייעץ ולהתקשר.
    אז ככה,אני עבדתי כשנתים בתור אשת מכירות של חברת קופת חולים כללית ובתור אשת יחסי ציבור של קשרי הלקוחות.[בעיקרון אני עבדתי דרך חברה שמייצגת את הכלללית בשם סנסקום]
    ילדתי ב13.7.2012 ובתום חופשת הלידה התקשרתי להתפטר.. ולקבל פיצויים וכל מה שמגיע לי.
    עד עכשיו משכו אותי והיום התקשרה אלי האחראית ואמרה לי שרק אחרי ה10.11 שאני מקבלת מהם את דמי ההבראה וכל שאר הירקות הם יתחילו לעבוד על התיק של הפיצויים ושל הביטוח..
    ששאלתי אותה כמה זמן יקח עד שאקבל את הפיצויים היא אמרה לי שאין צפי,ואין לה מושג . זה יכול לקחת חודש,חודשים ויותר.. היא תעדכן אותי.
    עכשיו השאלה שלי,האם יש פרק זמן שהם מחוייבים לתת לאישה יולדת פיצויים או ראשים לעשות כרצונם??

בבקשה תעזרו לי
    :(

1 תגובות
עמוד 1
  • פיצויי פיטורים יש לתת מיד עם סיום העבודה אולם נהוג לכל היותר 60 יום.
    הינך יכולה לתבוע בגין הלנת שכר. כמו כן, בקשי שחרור של כספי קרן הפיצויים, במידה והופרשו, אם לא הופרשו עלייך לתבוע.
    עו"ד יעל בועז
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה