אסותא ראשלצ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות...מישהי מכירה ממרכז בריאות האישה את דר הורוביץ (ראשלצ?
    אני ממתינה להפיירה שנייה אמשיך אצלו אבל לגבי שאיבה החזרה חושבת על אסותא ראשלצ ,מישהי טופלה שם ספציפית בראשלצ,איך שם?
    תודה ושבוע מקסים נפלא בנות יקרות
    shoshi
9 תגובות
עמוד 1
  • אני הייתי בבריאות האישה בראשון ובאסותא ראשון.
    בשלב ההזרעות הייתי אצל ד"ר הורוביץ, אבל כשהתחלתי הפריות עברתי לאריאל ויסמן, והוא זה שטיפל בי באסותא. הוא ממש ממש מדהים!!! ממליצה מכול הלב!
  • אריאל וייסמן עובד איתו /מחליף באותו חדר הם?
    איך אני עוברת אליו ....התורים אליו רק בינואר ?
    אריאל עובד באסותא הוא עשה לך תהחזרה/שאיבה?

shoshi
  • כשהחלטנו לעבור להפריות ד"ר הורוביץ בעצמו אמר לי לעבור לד"ר וייסמן, ואז קבעתי תור ועברתי. ד"ר וייסמן רשם לי פרוטוקולים ומרשמים, הוא זה שדיבר איתי אחרי בדיקות זקיקים ודם, הוא אמר לי מתי שאיבה והחזרה, וכמובן הוא בעצמו עשה את השאיבה והחזרה באסותא. בקיצור מאז שעברתי אליו הוא נתן לי את הנייד שלו ודיברתי רק איתו ישירות, לא דרך האחיות של בריאות האישה.
    נכון, הוא מקבל באותו חדר איפה שד"ר הורוביץ.
  • סליחה על השאלות הפרטיות....אם הגזמתי תעצרי אותי בבקשה
    למה הורביץ אמר לך לעבור לרופא השני? כמה הפריות עשית ? הצליחו?
    אני גם כמו שאת מתארת יש לי את הנייד של הורוביץ והוא נותן לי הנחיות וכמובן הכל אבל הוא לא מטפל באסותא רק במדיקל הרצליה! הוא נחמד מאוד ואדיב אין לי בעיה איתו אבל בגלל גילי המתקדם אני רוצה את הטוב/מנוסה יותר ולא בטוחה שיש לו את הנסיון את יודעת לגבי נסיון/הצלחות של הורוביץ?
    תודה מראש

shoshi
  • נדמה לי שאז הורוביץ היה מטפל רק בהזרעות ווייסמן בהפריות. יכול להיות שזה השתנה מאז. עשיתי 5 הזרעות שלא הצליחו ו 3 הפריות ( השלישית הצליחה ). עכשיו אני בחופשת לידה. לדעתי ד"ר וייסמן ממש טוב ( גם כרופא וגם כבן אדם ).
  • אני שמחה לשמוע שהצלחת ! איך אצליח לעבור להורוביץ התורים אצלו רק עד ינואר ולא נעים לי מהורוביץ אבל מצד שני השעון הביולוגי שלי מתקתק אני בת 42
    אמנם יש לי 2 ילדים אבל מאוד מאוד רוצה עוד! יש לך עצה בשבילי?
    יש לי תור להורביץ יום שני אדבר שם עם הפקידות שאני רוצה לשני ,יש סיכוי?
    shoshi
  • בוקר טוב

יש למישהי טלפון נייד של פרופ' וייסמן אריאל.

ביקרתי אצלנו הוא ממש רופא מקסים.
  • בוקר טוב

יש למישהי טלפון נייד של פרופ' וייסמן אריאל.

ביקרתי אצלנו הוא ממש רופא מקסים.
    היי
    אני מאמינה שמאז השגת תנייד שלו אני מאוד מריכ האם יש לך שפרופ אריאל וייסמן תודה
  • צריכה & &
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה