היתייעצות על דרך טיפול - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד״ר שלום,
    אני מעוניינת להיתייעץ איתך לאור הטיפול שקילתי היום מרופא הנשים.

אז ככה עשינו 4 סבבים של איקקלומין התגובות היו מעולות לפי דברי הרופא
    בנוסף סבב אחד מתוך הארבע היה עם הזרעה עשינו השבחת זרע ואחרי ההשבחה איכות הזרע הייתה מעולה תנועה מצוינת 17 מיליון ..
    ועדיין לא השגנו הריון, ולכן כרגע הוא הביא לי טיפול שונה לחלוטין

בבדיקת פרופיל הורמונלי היחס LH שהיה לי הוא 1:8 כאשר היחס אמור להיות שווה בשווה 1:1 כך לפי דברי הרופא ולכן הוא נתן לי כדורים שנותנים לחולי סכרת בשם גלוקומין להתחיל מחצי כדור ביום ולעלות מינונים עד שאני יגיע ל 2 כדורים ביום
    במקביל הוא נתן וויטמינים .. האמת שקצת נילחצתי מכיווןן שזו פעם ראשונה שאני שומעת על דרך טיפול כזו..

שאלותי הם-
    1. האם שיטת טיפול זו מוכרת?
    2. הרופא ביקש לעשות את כול הבדיקות לפני ההזרעה הבאה וביקש לשלול חסימה בחצוצורות ולכן שלח אותי לביצוע צילום רחם החודש.. הוא נתן לי לקחת נרות אביטרן 50 מ״ג כמה נרות צריך לקחת לפני הבדיקה? וכמה זמן לפני?
    3. לפי דברי הרופא החודש הזה אני ישתה את הגלוקמין ואני יעשה צילום רחם ורק בחודש הבא נעשה שוב הזרעה שוב עם איקקלומין רק בתוספת שלגלוקמין מה דעתך על דרך טיפול זו?

סליחה על החפירה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,
    1. זו תרופה מוכרת ושיטת טיפול מקובלת
    2. יש לקחת נר אחד חצי שעה לפני ביצוע הפעולה

בהצלחה

ד"ר מוריה קירשנר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה