זקוקה לעזרה דחופה לילד בן שבועיים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הבן שלי בן שבועיים והייתי היום בטיפת חלב ונאמר לי שביומיים הוא אמור להעלות 60 גרם והוא עלה (מהנקה) 35 גרם ביומיים, נאמר לי מטיפת חלב לשלב לו פורמולה ונתתי לו סימילאק והוא פלט 3 פעמים אבל בכמיות גדולות
    אשמח אם תוכלו לתת לי טיפים או עזרה איך לעזור לו לאכול ושיעלה במשקל בע"ה
    אשמח ואודה לכל תשובה אפשרית
    תודה ויום טוב לכולנו
3 תגובות
עמוד 1
  • עזבי אותך מטיפשות חלב אם חשוב לך להמשיך להניק תתיעצי עם יועצת הנקה
    כדי שתבדוק אם הוא תופס יפה את הפיטמה
    בהצלחה

• מסכימה עם התשובה שקיבלת:)
    כדאי ומומלץ להעזר במדריכת הנקה ,
    יכולות להיות סיבות רבות .. וגם סביר להניח שהכל תקין או בהחלט פתיר .

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • היי סיגל
    אין לי מושג למה החליטו להדאיג אותך ככה.. :)
    אין כללים כאלה נוקשים לגבי עלית משקל ביום... כל ילד עולה בקצב שלו וההבדלים בין יום זה לאחר לא כאלה קבועים וישנם עוד פרמטרים ומדדים נוספים לוודא כי התינוק אכן אוכל מספיק כמו נינוחות, צבע, רפלקסים ויציאות (פיפי/קקי)
    תאמיני בעצמך וכמובן מומלץ להיעזר במדריכת הנקה במקרה ואת חוששת שמשהו לא תקין ואפילו כדי לחזק את דרכך
    בהצלחה
    קרן לי
    נטורופתית (ND) דולה, מדריכת הכנה ללידה והנקה
    מומחית לעיסוי הריון ותינוקות

קרן-לי בן בסט, N.D
    דולה ומדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה