פיטורים / סיום עבודה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,

אני עובדת במקום עבודתי כחמישה וחצי חודשים כאשר חוזה העבודה הוגדר מראש לחצי שנה כאשר נאמר לי כי יכול להיות שתהיה אפשרות הארכה בסיום.
    כחודש וחצי בערך לאחר תחילת עבודתי נכנסתי להריון ולאחרונה סיפרתי זאת בעבודה. החוזה שלי בעיקרון מסתיים בקרוב (בשבועיים הקרובים) ונאמר לי כי יתכן ויאריכו לי לתקופה נוספת מעבר לחצי השנה. במידה ויאריכו לי את החוזה בחודש נוסף, האם יוכלו לפטר אותי בסופה?
    תודה רבה.

3 תגובות
עמוד 1
  • תלוי, באם הארכת החוזה היא לחודש לצורך חפיפה או לצורך המשך עבודה, במידה ומדובר בהמשך עבודה, הרי שניתןיההיה לפטר אותך רק באמצעות היתר.

עו"ד יעל בועז
  • במידה ויאריכו לי ( לחודש או יותר) זה למטרת המשך עבודה בלבד.
    האם זה אומר שבשביל לפטר אותי יהיה צורך בהיתר התמ״ת?

במידה והחוזה לא יחודש או יוארך מעבר לחצי שנה,
    האם חוקי לא להאריך עקב ההריון?

תודה.
  • אם מדובר בחודש בלבד, לדעתי יצטרכו להוציא צו כדי לפטרך, העניין שנוי במחלוקת מבחינה משפטית

עו"ד יעל בועז
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה