די, בואו נהיה רציניות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בשבוע 40.3, איבדתי כבר את חוש ההומור שלי. כבר אין לי סבלנות לכל אלה שמכנים אותי ״פרה הולנדית״ או ״דבה״ או ״שמנה״... נמאס לי מאלה ששואלים אותי ״מה, עוד לא התפוצצת?״ נמאס לי מהבדיחות של ״נו מה, את לא רוצה ללדת?״ ונמאס לי מכל אלה עם התחושות הפנימיות שהנה הלילה זה יקרה....

הערכת המשקל עומדת על 4200 גר׳ ( למרות שאני משוכנעת שזו טעות) ואין לי סכרת הריון.
    הרופאים ממליצים על זירוז שמן הסתם יוביל לניתוח קיסרי (אני עוד לאבשלה ללידה- העובר לא נכנס לאגן ואין לי פתיחה ולא מחיקה).
    מיותר לציין שאני ממש רוצה ללכת על לידה רגילה.... בשביל זה אני חייבת ללדת עד סופ״ש הקרוב!!! ביום ראשון אפתח את שבוע 41 ואז כבר אצטרך להיכנע להמלצות הרופאים, מתוך חשש. אני לא רוצה לפגוע בתינוק או לסכן אותו.

בואו נעזוב בצד את כל השיטות הטבעיות שמופיעות על דפי האינטרנט....
    האם למישהי יש רעיון לזרז את החוצפן הקטן הזה לצאת, בדרך טבעית ולא מזיקה, שבאמת עובדת???????
    אני כבר מיואשת. כבר 3 ימים שאני לא יורדת מהכדור פיזיו ובכל זאת ל ירדה לי הבטן.
    בבקשה בבקשה- אל תציעו את כל השיטות המטופשות של עלייה במדרגות, הליכה ארוכה, מלמול הפטמות, סקס ושאר ירקות...

בבקשה תחדשו לי....
7 תגובות
עמוד 1
  • היי .. הרבה מה לחדש יקירתי אין לי ;)
    אולי להוסיף שהרבה כוונה והתכוונות ולדבר לעובר ולבקש ממנו לצאת ,
    ולקוות לטוב
    יש את השתייה של תה מרווה , והרחה של שמן תפוז
    לידה מהירה וקלה

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • היי ליהי, תודה על התגובה.
    שוחחתי עם הפושטק הקטן, הסברתי לו שאין איפה להתחבא, ככה או ככה ימצאו אותו. ביקשתי ממנו יפה שיעזור ושיבוא לאמא, אמרתי לו שיש לו פה כל מיני דברים יפים שקנינו לו...
  • שמחה שהצלחתי:)
    מחכה לעידכונים :)

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • את יכולה לבקש מהרופא נשים שלך שיעשה לך סטריפינג
    אצלי זה עבד

• נכון^^
    וללכת על החוף יחפה. רפלקסולוגיה לרגלים.. אומרים שזה מזרז..
    לידה קלה ומהירה..
    אגב תעשי לעצמך דמיון מודרך.. ממש תדמייני איך התינוק יוצא ממך ויולדת בקלות.
    לידה קלה בידיים מלאות

• מה קורה איתך מאמי ילדת כבר ??
  • גם אני סקרנית :)

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה